Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Μυστηριώδες εύρημα 2.500 ετών θυμίζει το Segway – Τι μπορεί να σημαίνει [Βίντεο]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ένα περίεργο εύρημα έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη και διχάζει όλους όσους προσπαθούν να το ερμηνεύσουν.

To Horné Orešany είναι ένα χωριό σε μία περιφέρεια της Σλοβακίας. Εκεί βρέθηκαν εκπληκτικά καλλιτεχνήματα που χρονολογούνται περίπου πριν 2500 χρόνια.

Ανάμεσα τους πολλά αντικείμενα που πιθανατότατα χρησιμοποιούνταν ως καρφίτσες, πόρπες ή κοκαλάκια για τα μαλλιά. Πολλά από αυτά έχουν απεικονίσεις ζώων της καθημερινής τους ζωής, αλλά και ανθρώπους.

Το μυστήριο ξεκινάει με ένα πολύ συγκεκριμένο τεχνούργημα που θυμίζει πολύ το σημερινό segway: το δίτροχο σκουτεράκι ισορροπίας.

Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι εκείνη την εποχή είχαν κάποιο ανάλογο μηχάνημα με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά που έχει το συγκεκριμένο σύγχρονο μικρό όχημα όρθιου επιβάτη;

Άραγε, σε αυτά τα καθημερινής χρήσης κοσμήματά τους, εκτός από την φύση και διάφορα ζώα, απεικόνιζαν και μηχανισμούς που χρησιμοποιούσαν;

Μπορεί να είναι μία εκπληκτική σύμπτωση αυτές οι ομοιότητες;

Δείτε πολύ προσεκτικά το video και τις λεπτομέρειες του εκπληκτικού ευρήματος:apocalypsejohn

1 σχόλιο:

  1. Σημαίνει κάτι πολύ απλό:
    -Πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια ζούσαν νοήμονες άνθρωποι και μαλιστα κάποιοι απ' αυτούς δημιουργούσαν καλλιτεχνήματα.
    - Αυτό σε αντίθεση με τη σημερινή Ελλάδα στην οποία ζει ένα κοπάδι καθυστερημένων που δεν κάνει τίποτε παραγωγικό και ταυτόχρονα πιστεύει ότι παπαρια του πλασάρουν κάποιοι επιτήδειοι.
    Άρα έχουμε καθαρή Εξελικτική Οπισθοδρόμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή