Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 27, 2016

34 άνθρωποι με φακίδες που θα σας μαγνητίσουν με την μοναδική ομορφιά τους



Οι φακίδες είναι όμορφες και για να σας το αποδείξουμε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την λίστα των φωτογραφιών που ακολουθεί.


Οι φακίδες συνήθως εμφανίζονται σε άτομα με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, όπως τα άτομα που έχουν κόκκινα μαλλιά. Γιατί; Επειδή οι άνθρωποι με ανοιχτόχρωμο δέρμα έχουν γενικά λιγότερη μελανίνη, η οποία είναι η χρωστική ουσία που δίνει στο δέρμα, τα μαλλιά και τα μάτια το χρώμα τους. Πως δημιουργούνται; Λοιπόν, αν και οι φακίδες κληρονομούνται, ο ήλιος είναι στην πραγματικότητα αυτός που τις φέρνει στην επιφάνεια. Αυτό συμβαίνει διότι η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου ωθεί τα μελανοκύτταρα στο δέρμα σας να δημιουργήσουν περισσότερη μελανίνη, και αυτή με τη σειρά της δημιουργεί φακίδες, κάνοντας παράλληλα τις υπάρχουσες πιο σκούρες. Αυτός είναι ο λόγος που οι φακίδες φαίνονται πιο σκούρες το καλοκαίρι και πιο απαλές το χειμώνα!








































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου