Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

50 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ 16 ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ...ΜΑΙΜΟΥΣ!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τουλάχιστον 16 άνθρωποι νεκροί και 50 τραυματίες είναι ο απολογισμός από τον «πόλεμο» τεσσάρων ημερών ανάμεσα σε δύο φυλές στη Λιβύη λόγω μιας... μαϊμούς!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πόλεμος στον οποίο χρησιμοποίηθηκαν βαριά όπλα ξεκίνησε όταν τρια αγόρια άφησαν ελεύθερητη μαϊμού να επιτεθεί σε μια μαθήτρια.

Το ζώο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τράβηξε τη μαντίλα που φορούσε το κορίτσι από τη φυλή Awlad Suleiman με αποτέλεσμα η φυλή να θεωρήσει εαυτήν προσβεβλημένη και να απαντήσει σκοτώνοντας τρια άτομα από τη φυλή Gaddafa από την οποία προέρχονται τα τρία αγόρια, αλλά και τη μαϊμού.

«Τη δεύτερη και την τρίτη ημέρα έκαναν την εμφάνισή τους τανκς, όλμοι και άλλα βαριά όπλα» δήλωσε κάτοικος της περιοχής στην οποία εξελίχθηκαν οι μάχες.

Σύμφωνα με τον ίδιο ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται γυναίκες και παιδιά.

Οι δύο φυλές που ενεπλάκησαν θεωρούνται οι ισχυρότερες στην περιοχή Σάμπχα που βρίσκεται στα νότια και θεωρείται μια περιοχή στην οποία ανθίζει το λαθρεμπόριο όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου