Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 21, 2016

Ο δημοσιογράφος τα πήρε στο "κρανίο" στον "αέρα" και αποφάσισε να πει όλη την αλήθεια!!! Το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 5.000.000 προβολές στο Youtube!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
«Θέλετε να σας πω τα νέα; Οκ θα σας τα πω!» είπε ο δημοσιογράφος και ξεκίνησε να κάνει ειρωνικά σχόλια...


«Ο Καμερον θέλει να βομβαρδίσει τη Συρία. Δυστυχώς γι’αυτόν οι Βρυξέλλες ήταν εκεί νωρίτερα, ενώ η Αμερική το κάνει αυτό εδώ και χρόνια. Ο Καμερον θέλει να βομβαρδίσει τη Συρία για να σταματήσει τη ροή προσφύγων που το σκάνε για να αποφύγουν τις βόμβες. Ελπίζει επίσης να σταματήσει την αυξανόμενη επιρροή του ισλαμικού εξτρεμισμού.


Φυσικά βομβαρδιζοντας τη Συρία θα καταστρέψει την μοναδική πολυπολιτισμικη κοινότητα της περιοχής, αφήνοντας την εκτεθειμένη στην αυξανόμενη επιρροή ισλαμικού εξτρεμισμού.

Το να βομβαρδίσει λοιπόν τη Συρία θα είναι κάτι τελείως τρελό.

Οι μουσουλμάνοι είναι κακοί, οι Ρωσοι είναι πάντα κακοί, τα πυρηνικά όπλα είναι καλά και το να προτείνεις να μη χρησιμοποιούν πυρηνικά όπλα είναι κακό.

Στον τομέα της οικονομίας, το χρέος είναι καλό, οι διεφθαρμένες τράπεζες είναι κακές ,αλλά όχι τόσο ώστε να κάνουμε κάτι γι’αυτό, ενώ η φτώχεια στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι απλά προϊόν φαντασίας.

Τα σχέδια του ΤΖερεμυ Κορμπινς να δημιουργήσει κοινωνικά καταλύματα ( στέγαση ) για τους φτωχότερους ανθρώπους στην κοινωνία μας είναι απαίσια ιδέα, κι αυτό σύμφωνα με τον πολυεκατομμυριουχο μαγνήτη ιδιοκτησίας.

Στα περιβαλλοντικα νέα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, οπότε συνεχίστε να καταναλώνετε με τους συνηθισμενους ρυθμούς.

Όσον αφορά στην ψυχαγωγία, οι έξυπνες κ εύστοχες παρατηρήσεις του Ματ Ντειμον για τη σεξουαλικοτητα στο Hollywood σημαίνουν ότι είναι ξεκάθαρα ομοφοβικος» τόνισε χαρακτηριστικά στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου