Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Βρέθηκε παράξενο τεχνούργημα 6.000 ετών που φτιάχτηκε χρησιμοποιώντας τεχνολογία που χρησιμοποιεί η NASA (Βίντεο)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Μερικές φορές αναρωτιόμαστε τι γνώριζαν οι αρχαίοι άνθρωποι για την τεχνολογία και πόσο προηγμένοι και πρακτικοί ήταν.Υπάρχουν απομεινάρια αρχαίων αντικειμένων που φαίνονται πανομοιότυπα με αυτά που χρησιμοποιούμε στη σύγχρονη τεχνολογική εποχή μας.

Πρόσφατα βρέθηκε ένα παράξενο τεχνούργημα στο νεολιθικό χωριό Mehrangarh στο Πακιστάν. Το αντικείμενο μυστήριο εκτιμάται ότι είναι περίπου 6.000 ετών και ερευνητές διαπίστωσαν ότι φτιάχτηκε χρησιμοποιώντας μια τεχνική που χρησιμοποιεί η NASA ακόμα και σήμερα, για να κατασκευάσει τα περισσότερα από τα υλικά της, όπως για την κατασκευή εξαρτημάτων για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, το Curiosity Mars Rover και πολλά άλλα διαστημόπλοια και μηχανές.
Η τεχνική του χαμένου κεριού είναι μια πολύ παλιά τεχνική χύτευσης μετάλλων που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα.

Φαίνεται πως οι πρόγονοί μας ήταν πράγματι αρκετά προχωρημένοι!
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου