Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

7 διάσημοι που ίσως δεν γνωρίζατε πως τους αρέσουν και τα δύο φύλαΑπό την Megan Fox μέχρι τον Marlon Brando, δείτε 7 διάσημους αστέρες που σε ανύποπτο χρόνο δεν δίστασαν να μιλήσουν ανοιχτά για τις προτιμήσεις τους…1. Megan FoxΜετά από κάποια υπόνοια που άφησε σε μια συνέντευξη, η Megan Fox έκανε τα πράγματα πιο σαφή όταν μίλησε στο Esquire, λέγοντας: «Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου σχετικά με το ότι είμαι αμφιφυλόφιλη».
2. Billie Joe ArmstrongΤο 1995 σε μια συνέντευξη στο «The Advocate», ο τραγουδιστής των Green Day δήλωσε: «Πιστεύω πως πάντα ήμουν αμφιφυλόφιλος… Είναι πολύ ωραίο πράγμα».
3. Marlon BrandoΈχουν γραφτεί πολλά πράγματα για τον Μάρλον Μπράντο σε βιογραφίες μετά τον θάνατο του, αλλά και ο ίδιος ήταν ανοικτός όσον αφορά στις προτιμήσεις του: «Όπως ένας μεγάλος αριθμός ανδρών, έτσι κι εγώ, είχα ομοφυλοφιλικές εμπειρίες και δεν ντρέπομαι», δήλωσε κάποτε. «Ποτέ δεν έχω δώσει μεγάλη σημασία στο τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα».
4. Anna PaquinΤο 2010, η πρωταγωνίστρια της σειράς True Blood αποκάλυψε πως είναι αμφιφυλόφιλη με αφορμή τη συμμετοχή της σε ένα κοινωνικό σποτ του True Colours Fund της Cyndi Lauper, μιας οργάνωσης που μάχεται για την ισότητα των ατόμων με διαφορετικές προτιμήσεις.
5. Michael StipeΟ τραγουδιστής των R.E.M. είναι περισσότερο πανσέξουαλ παρά αμφιφυλόφιλος και μίλησε ανοιχτά για τις προτιμήσεις του πριν πολλά χρόνια.
6. Amber HeardΌταν η Amber Heard «αποκαλύφθηκε» σε μια εκδήλωση της οργάνωσης GLAAD του 2010, όλοι άρχισαν να αναφέρονται σε αυτήν ως λεσβία. Η ίδια ωστόσο δεν θέλει να χρησιμοποιεί αυτή την ταμπέλα, λέγοντας πως στο παρελθόν είχε επιτυχημένες σχέσεις τόσο με άνδρες, όσο και με γυναίκες.
7. Drew BarrymoreΤο 2003, σε μια συνέντευξη με το Contact Music, η Drew Barrymore δήλωσε: «Αν μου αρέσουν οι γυναίκες σεξουαλικά; Ναι, μου αρέσουν. Πάρα πολύ! Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως αμφιφυλόφιλη». Έχει μιλήσει επίσης για τις πολλές σχέσεις που είχε με γυναίκες στο παρελθόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου