Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 20, 2016

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! 900 € (με λεφτά της Περιφέρειας) για ένα γεύμα της Ρένας Δούρου... Αφήνει πίσω της τον κ. απευθείας αναθέσεις...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νομίζαμε ότι δεν υπάρχει χειρότερο από τον κύριο απευθείας αναθέσεις, αλλά μας διέψευσε η κοσμοπολίτικη "αριστερά" Τελ Αβιβ


Από το "PRESS-GR"
Η Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Κουτσούμπα αποκάλυψε μέσω facebook το γεύμα των 900 ευρώ της Ρένας Δούρου σε μαγαζί της Γλυφάδας, το οποίο όπως θα δείτε στο...έγγραφο της Διαύγειας, πληρώνει η Περιφέρεια Αττικής.

Η Δ. Κουτσούμπα έγραψε: «Την Τρίτη στην Περιφέρεια Αττικής συζητάμε τον προϋπολογισμό. Μόνο της Περιφέρειας, και όχι του Περιφερειακού Ταμείου Αττικής, από το οποίο μπορούν να περνούν πληρωμές όπως αυτή: 900 (!!) ευρώ στο MEZZE GLYFADA (πρώην Καστελόριζο;) "για την κάλυψη κόστους γεύματος για τις ανάγκες του γραφείου της προέδρου του ΔΣ του ΠΤΑ Αττικής".
Πρόεδρος του ΔΣ είναι η κα Ρ. Δούρου. Απορία: πόσους τάισε για να φτάσει 900 ευρώ ο λογαριασμός; Την Τρίτη πάλι θα συζητάμε αν τα 100 ευρώ κατ' έτος είναι υπεραρκετά για τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα;».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου