Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 17, 2016

American dream... Δεν είναι καθόλου άσχημη η ιδέα του Ομπάμια...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nikos Roussis

American dream
( Η παρακαταθήκη του Ομπάμα)
Με παρακολουθείτε μανδάμ?

Θα στήσετε τις εγκαταστάσεις για το τελεφερίκ, κάτω στ' Αναφιώτικα και από κει θα ταξιδεύουν εναερίως οι αμερικάνοι τουρίστες κατά δεκάδες, μέχρι του σημείου που σας δείχνω.
-Μα εδώ είναι ο ιερός βράχος της... Ακρόπολης Μίστερ Πρέζιντεντ...
Νέβερ μάΪν, κλάϊν μάϊν μανδάμ.
Οι αμερικάνοι τουρίστες θα κατεβαίνουν εκεί που σας δείχνω και εσείς, γύρω-γύρω από την Ακρόπολη, θα εγκαταστήσετε ένα "Καρουσέλ" με περιστρεφόμενες κούνιες, όπου θα μπαίνουν μέσα οι τουρίστες και θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν και να φωτογραφίσουν το ιερό μνημείο, απ' όλες τις μπάντες.
Στήστε και δυό κυριλέ εστιατόρια ή αμέρικαν μπαρ μέσα στον Παρθενώνα, όπου θα πηγαίνουν μετά την βόλτα οι "ζαλισμένοι" αμερκλάνοι να περιδρομιάσουν και να μπεκρουλιάσουν.
...και σάξτε, κάτω στ' Αναφιώτικα, μερικά μπουρδελάκια πολυτελείας όπου, σύγχρονες ελληνίδες, ντυμένες σαν τις καρυάτιδες, θα προσφέρουν, έναντι υψηλότατης αμοιβής, τις ερωτικές τους υπηρεσίες (ξέρετε εσείς, τσιμπούκια, πισωκολητά, χύνω μάνα μου και τέτοια ηχηρά), στους καυλωμένους αμερικλάνους.
Θα κονομήσετε πολλά ντόλαρς και θα μπορέσετε να ξοφλήσετε το χρέος σας.
-Σόρυ Μίστερ Πρέζιντεν, εσείς είπατε ότι θα ελαφρυνθεί το ελληνικό χρέος χωρίς να χρειασθεί να ξεπουλήσουμε και την Ακρόπολη.
Ο γιες, ο γιες!!
Μα εγώ σας μιλάω για μπίζινες, αμέρικαν μπίζινες, γιου νόου μανδάμ
Καθόσον εγώ αμερικλάνος είμαι, δικαιούμαι να λέω και καμιά μαλακία.
Ειναι ανάγκη εσείς να την πιστέψετε μάδερ φάκερς εύζωνοι και τζαμπατζήδες.

Δεν είναι καθόλου άσχημη η ιδέα του Ομπάμια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου