Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 21, 2016

Ένα ζευγάρι ανακάλυψε την αληθινή αξία του γάμου μέσω ενός μυστηριώδους γαμήλιου δώρου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

O Μπράντον και η Κέιθι Γκαν από την πόλη Νόρθβαιλ του Μίσιγκαν είναι παντρεμένοι έδω και εννέα χρόνια και ακόμα δεν έχουν ανοίξει το τελευταίο γαμήλιο δώρο τους, όπως αναφέρει το CBS News.


«Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να λάβουμε γιατί μας έμαθε πώς είναι ο έγγαμος βίος», είπε η Κέιθι.
Το δώρο τους το έδωσε η Άλισον που είναι θεία της Κέιθι και μάλιστα πάνω του υπήρχε μία κάρτα στην οποία αναγραφόταν το εξής μήνυμα: «Μην το ανοίξετε μέχρι τον πρώτο σας καβγά».


«Θα παραβιάζαμε τον κανόνα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης», πρόσθεσε ο Μπράντον.

Το ζευγάρι είπε ότι χρειάστηκε να ανοίξουν το συγκεκριμένο δώρο πολλές φορές αλλά ποτέ δεν το έκαναν.

«Κάθε φορά αναρωτιόμασταν: "Eίναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξουμε το δώρο;" Πρέπει να ανοίξουμε τώρα το κουτί; To χρειαζόμαστε στα αλήθεια; Tι θα συμβεί αν ο επόμενος τσακωμός μας είναι πιο σοβαρός και δεν έχουμε το κουτί»;


Έτσι το κουτί ήταν πάντα τοποθετημένο στο πάνω ράφι του ντουλαπιού της κουζίνας, παρά τους καβγάδες για τα άπλυτα πιάτα, το στρες και χτυπήματα της πόρτας κι όλα τα υπόλοιπα που συνέβαιναν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Το ζευγάρι αρνούνταν να παραδοθεί και να ανοίξει το τελευταίο γαμήλιο δώρο τους.

Τελικά άνοιξαν πρόσφατα αυτό το μυστηριώδες κουτί. Όχι επειδή τσακώθηκαν αλλά επειδή δεν τσακώθηκαν. Και μάλιστα είχαν να μαλώσουν εδώ και αρκετό καιρό.

Μετά από εννέα χρόνια επιτυχούς επίλυσης των προβλημάτων τους, ο Μπράντον και η Κέιθι ήταν πλέον πεπεισμένοι ότι δεν θα χρειάζονταν ποτέ το περιεχόμενο αυτού του κουτιού.

Όταν λοιπόν άνοιξαν το κουτί αυτό που βρήκαν ήταν κάτι εντελώς συνηθισμένο. Λίγα λεφτά για λουλούδια, κρασί ένα σετ μπάνιου και ουσιαστικά τίποτα που θα μπορούσε να σταματήσει ειρηνικά έναν καβγά.

Και τότε συνειδητοποίησαν ότι το πραγματικό δώρο δεν ήταν αυτό που υπήρχε μέσα στο κουτί. Το πραγματικό δώρο, το ανεκτίμητης αξίας τους βρισκόταν μαζί τους συνεχώς.

«Ό,τι χρειαζόμασταν στην πραγματικότητα υπήρχε στη σχέση μας. Απλά έπρεπε να δουλέψουμε λίγο για να το ανακαλύψουμε» είπε η Κέιθι.

Αλλά χωρίς το μυστηριώδες κουτί, ο Μπράντον και η Κέιθι λένε ότι δεν θα είχαν καταφέρει ποτέ να μάθουν την αντοχή, τον συμβιβασμό και την υπομονή.

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα το μαγικό στα γαμήλια δώρα. Τα κλειδιά για μία αρμονική ζωή κρύβονται μέσα μας. Και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ψάξουμε βαθύτερα μέσα μας για να τα ανακαλύψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου