Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 22, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι ετοιμάζουν οι Εβραίοι στο όρος του Ναού για τον παγκόσμιο ηγέτη

Το τελετουργικό καθαρό πετρέλαιο έχει προετοιμαστεί προσεκτικά από το εκκολαπτόμενο Σανχεντρίν (εβραϊκό Δικαστήριο), έτσι ώστε ο «λαός του Ισραήλ» να είναι έτοιμος να ανάψει το μενορά, σε περίπτωση που ο Τρίτος Ναός αναγερθεί κατά την Χανουκά, η οποία αρχίζει στις 24 Δεκεμβρίου.

«Το λάδι είναι έτοιμο, έτσι σε περίπτωση που η κυβέρνηση το επιτρέψει, είμαστε έτοιμοι να πάμε στον Τρίτο Ναό και να ανάψουμε το μενορά», ανέφερε ο ραβίνος Yaakov Savir.

Εξήγηση πως το άναμμα του μενορά είναι στην ουσία μία τελετουργική προσφορά στον Γιαχβέ: «Το λάδι καίει ακριβώς όπως μια θυσία ζώου και λογίζεται ως μία από τις καθημερινές προσφορές στον Ναό».




«Μπορούμε να εκτελέσουμε αυτό το τμήμα της προσφοράς στο Όρος του Ναού χωρίς να κτίσουμε ακόμα τον Ναό. Ετοιμάζουμε ήδη το λάδι και άπαξ και έρθει ξαφνικά η ώρα (ανέγερσης του Τρίτου Ναού), θα είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε αυτή την εντολή της Τορά», κατέληξε ο Ραβίνος, μιλώντας στο breakingisraelnews.

Όπως βλέπετε οι Εβραίοι ραβίνοι και το «ποίμνιο» είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να καλωσορίσουν τον παγκόσμιο ηγέτη και την ανέγερση του Τρίτου Ναού.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου