Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 27, 2016

Νέες φωτογραφίες από την επίθεση της Σπυροπούλου στον Κοτσοβό – Η στιγμή που του τραβάει την μπλούζα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του
Youweekly.gr με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να επιτήθεται στον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό έφερε τα πάνω κάτω στην showbiz…
Η παρουσιάστρια διασκέδαζε με τις φίλες στο «Fantasia Live» και ξαφνικά είδε τον Γιώργο Κοτσοβό να φλερτάρει έντονα με μία νεαρή κοπέλα… Καταλαβαίνετε πως η Κωνσταντίνα όπου φημίζεται για την εκρηκτική της συμπεριφορά δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι, οπότε δεν υπολόγισε επώνυμα και ονόματα, του επιτέθηκε στην ψύχρα, μπροστά σε όλους τους θαμώνες όπου έκπληκτοι παρακολουθούσαν το περιστατικό!
Η παρουσιάστρια του έσκισε το μπλουζάκι και γέμισε όλο το σώμα του γρατζουνιες και τσιμπιές. Από την άλλη ο Γιώργος Κοτσοβός πέρα από τους πόνους, από τα νύχια της ξανθιάς παρουσιάστριας, δεν έδειχνε να υδρώνει και ιδιαίτερα το αυτάκι του μιας και χαμογελούσε και προσπαθούσε – μάταια- να την ηρεμήσει! Σήμερα η Real δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες από τον καυγά στις οποίες είναι η στιγμή όπου η Κωνσταντίνα τραβάει το μπλουζάκι και το σκίζει…Δείτε:





Η στιγμή που ο Γιώργος Κοτσοβός κατάλαβε 2 πράγματα! 1) Ότι το πράγμα αγρίεψε και δεν αστειεύεται η Κωνσταντίνα, και 2) ότι θα γίνουν θέμα στο μαγαζί. Μπορεί η Κωνσταντίνα να παρακάλεσε φίλους και συνεργάτες δημοσιογράφους να μην βγουν οι φωτογραφίες στην δημοσιότητα, ωστόσο το Youweekly.gr που κάνει πάντα ρεπορτάζ, έκανε την αρχή τις δημοσίευσε και τώρα δεν έχει σταματημό το θέμα… Έπειτα βέβαι πήγαν στην τουαλέτα να λύσουν μόνοι τους το θέμα, με την Κωνσταντίνα, όπως θα δείτε στην φωτογραφία να της έχει γυρίσει το μάτι…






Η δε πέτρα του σκανδάλου., τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Και γιατί να κάτσει να σκάσει; Λες και φταίει αυτή! !Ας πρόσεχε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου