Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ψάχνοντας απαντήσεις για τον αινιγματικό κύκλο που βρήκαμε στα τουρκοβούνια (https://omadaorfeas.blogspot.gr/2016/11/blog-post_23.html), ανακαλύψαμε ότι αυτοί που τον δημιούργησαν ίσως είχαν κάτι πολύ μεγαλύτερο στο μυαλό τους ή τουλάχιστον έτσι δείχνει!
Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΚΕΚΡΩΠΑ

Η μυστηριώδης κυκλική δομή δείχνει να είναι άσχετη με τα λατομεία και δείχνει να κατασκευάστηκε μεταγενέστερα! Δεν μοιάζει με ελικοδρόμιο, ούτε με πίστα για ποδήλατα καθώς θα αναρωτηθεί κανείς τι ρόλο μπορεί να εχει και ο μικρότερος κύκλος στο κέντρο του. Στην αναζήτησή μας στο google earth διαπιστώσαμε ότι η δομή υπάρχει τουλάχιστον απο το 2001.
Η ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Η όλη κατασκεή φαίνεται να είναι από μπετόν και όχι πρόχειρα κατασκευασμένη καθώς είναι τέλεια συμμετρικά!Θα έλεγε κανείς ότι παραπέμπει σε χώρο λατρείας!

ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ, ΛΑΤΟΜΕΙΑ - ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε ο κύκλος είναι τέλεια συμμετρικάτιαγμένος!

ΚΑΤΟΨΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTH

Παρατηρώντας τη κυκλική δομή απο το google earth ήρθαμε σε μια εκπληκτική διαπίστωση άν φυσικά πρόκειται για σύμπτωση!Ενώνοντας τον κύκλο με τους κοντινούς κυκλικούς κόμβους της περιοχής του Ψυχικού δημιουργείται μια ισοσκελή πυραμίδα!

ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΟΗΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΙΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

Το σχήμα του μοιάζει με τρισδιάσταστη πυραμίδα! Πολύ περίεργο για να είναι σύμπτωση έχουμε να πούμε εμείς!

ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ GOOGLE EARTH :
38°00'33.41" B 23°45'57.55" E


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου