Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Έχετε Παρατηρήσει ότι οι Αεροσυνοδοί έχουν ξινισμένα Μούτρα κατά την Διάρκεια των Πτήσεων;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Όταν μπείτε σε ένα αεροπλάνο και πάρετε τη θέση σας, το μόνο που πραγματικά θέλετε είναι να φτάσετε στον προορισμό σας και να βγείτε από το αεροπλάνο, το συντομότερο ανθρωπίνως δυνατόν.

Τα καθίσματα είναι στενά και άβολα, υπάρχει η αιώνια μάχη για περισσότερο χώρο για τα πόδια, τα παιδιά που γκρινιάζουν κάπου κοντά, τα γεμάτα ντουλάπια για τις βαλίτσες, οι αεροσυνοδοί, καθώς και τα γεύματα στο αεροπλάνο που μετά βίας καταπίνονται. Δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθεί κακό κλίμα.


Αλλά τα πράγματα παλαιότερα ήταν διαφορετικά. Στη δεκαετία του 1970, οι πτήσεις ήταν σκέτη απόλαυση. Δείτε τις παρακάτω εικόνες.

Έτσι έμοιαζε τότε η οικονομική θέση, άνετα καθίσματα με άφθονο χώρο για τα πόδια.Υπήρχαν και ειδικές καμπίνες για ειδικούς ταξιδιώτες, εκείνους με χρήματα.Στη μέση του αεροπλάνου, υπήρχε συχνά ένα τραπέζι συνεδριάσεων, ιδανικό για μια γρήγορη συνάντηση.
Αυτοί που ταξίδευαν στην πρώτη θέση, είχαν πάντα πρόσβαση σε ένα σαλόνι, που είχε καταπληκτικές πολυθρόνες, ποτά, και σνακ.Άνετοι χώροι!
Ωραία χρώματα! Στο ύφος της εποχής!Μπορούσατε να απολαύσετε το γεύμα σας με στυλ και άνεση σε ένα τραπέζι! Φανταστείτε. Όχι σκυμμένοι πάνω στα πόδια σας.

Πολλές αποχρώσεις του πορτοκαλί. Τότε ήταν στη μόδα!Τότε, οι αεροσυνοδοί είχαν πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθούν σε σύγκριση με τα αεροπλάνα στις μέρες μας. Η δουλειά της αεροσυνοδού πρέπει να ήταν πολύ ευχάριστη!Οι στολές των αεροσυνοδών ήταν αποκαλυπτικές για την εποχή και όλοι τις «κοίταζαν τα μάτια»!Εδώ, μια υπερατλαντική πτήση θα ήταν γεμάτη χαρά!Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

Απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Τότε, τα αεροπορικά ταξίδια πρέπει να ήταν πραγματικά διασκεδαστικά!


Πηγη masternews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου