Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 18, 2016

Η Σελήνη είναι τεχνητός δορυφόρος;Είναι επανδρωμένη με γήινες και εξωγήινες δυνάμεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.... - "Η Σελήνη είναι τεχνητός δορυφόρος. Είναι επανδρωμένη με γήινες και εξωγήινες δυνάμεις.
Το εσωτερικό της είναι διαμορφωμένο σε δώδεκα επίπεδα, κατ' αντιστοιχίαν προς τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, όπως εσείς τους αποκαλείτε, αλλά και προς τους δώδεκα αστερισμούς του Ζωδιακού κύκλου.

Το κάθε επίπεδο περιέχει τεχνολογικά εργαστήρια, κέντρα ελέγχου και εκπαιδεύσεως, χώρους προσγειώσεως σκαφών, σταθμούς όπλων ακτίνων και βαρύτητας και υποδιαιρείται σε χιλιάδες υποεπίπεδα. Σήμερα ολόκληρο το εσωτερικό της Σελήνης έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως και έχει μετατραπεί σε ένα ορατό μητρικό σκάφος του αστροστόλου μας.
Όσες επαφές γίνονται με γήινους ηγέτες ή συνεργάτες μας, ανάλογα με την σοβαρότητα του θέματος, γίνονται ή στον σταθμό της Δορυφορικής Κυβέρνησης, ή στο εσωτερικό της Σελήνης στο ένατο επίπεδο του "Συμβουλίου των Εννέα Σφαιρών", όταν συμμετέχουν αντιπρόσωποι και των εννέα πλανητών του ηλιακού σας συστήματος "Απόλλων".

Το "Συμβούλιο των Εννέα Σφαιρών" είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση των γήινων ηγετών και αποτελεί τμήμα της Γαλαξιακής Επιτροπής της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, με το όνομα "Άστρο της Αυτοκρατορίας".

Στην επιφάνεια της Σελήνης υπάρχουν σταθμοί παρατήρησης της Γαίας αλλά και του εξωπλανητικού διαστήματος, για να αποτρέψουμε πιθανή προσπάθεια εισβολής των αποστατών για να βοηθήσουν τα υβρίδια - συνεργάτες τους που είναι εγκλωβισμένοι στην Γαία.

Όταν η Σελήνη κατελήφθη από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής του Διός, στο εσωτερικό της υπήρχαν πολυάριθμα εργαστήρια πειραμάτων πάνω σε αιχμαλώτους ανθρώπους της Γαίας, καθώς και σταθμοί εκπομπών ακτινοβολιών για τον έλεγχο και την χειραγώγηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς από τους αποστάτες του ε' Βοώτη"..
[Γ. Καλογεράκη "Το Απόλυτο Μυστικό"]
Nicos Kastanias

1 σχόλιο:

  1. Αποδεικνύεται ότι το μόνο που δεν είναι τεχνητό αλλά απόλυτα φυσικό είναι η ηλιθιότητα και η ευπιστία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή