Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Ιαπωνία: Ξανάνοιξε η τεράστια τρύπα στην μέση της Φουκουόκα (φωτό, βίντεο)


Επανέρχεται το πρόβλημα στην Φουκουόκα της Ιαπωνίας καθώς η τεράστια τρύπα που είχε ανοίξει στο κέντρο της πόλης έκανε … πάλι την εμφάνισή της προκαλώντας ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο.


Όπως αναφέρει το CNN το Σαββατοκύριακο η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διακόπηκε και πάλι, καθώς ο δρόμος άνοιξε ξανά με την τρύπα να έχει βάθος περίπου επτά εκατοστά.

Αριστερά, η τρύπα στις αρχές Νοεμβρίου και δεξιά ο δρόμος μετά τις επισκευέςΣτις αρχές του μήνα οι κάτοικοι της πόλης Φουκουόκα είχαν έρθει αντιμέτωποι με απίστευτες εικόνες. Η τρύπα μέσα σε λίγες ώρες είχε φτάσει να έχει μήκος 30 μέτρων και βάθος 15 μέτρων «καταπίνοντας» πεζοδρόμια και φανάρια. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, όμως είχαν σημειωθεί πολλές ζημιές.

Πολλά καταστήματα έφτασαν κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού, τα μέσα μαζικής μεταφοράς της περιοχής ακινητοποιήθηκαν και στο διεθνές αεροδρόμιο της Φουκουόκα κόπηκε το ρεύμα. Προβλήματα προκλήθηκαν ακόμα και σε διαδικτυακές υπηρεσίες τραπεζών ενώ χωρίς ρεύμα έμειναν για κάποιο διάστημα περίπου 800 νοικοκυριά.

Τελικά, ο δρόμος είχε δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία σε δύο μέρες έπειτα από εργασίες που έγιναν, αλλά όπως φαίνεται κάτι δεν πήγε καλά αφού η τρύπα έκανε πάλι την εμφάνισή της!

Δείτε βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου