Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 30, 2016

Γιατί κάνει καλό στην υγεία το ιχθυέλαιο;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Μπορεί ακόμη να είναι νωπή στην μνήμη το κυνήγι της μαμάς για νακαταπιείτε το μουρουνέλαιο αλλά τελικά επιβεβαιώνεται ότι είχε δίκιο

Νεότερες έρευνες που έγινα απέδειξαν ότι τα οφέλη του στην υγεία είναι πολλά παραπάνω από ότι α π ότι φαντάζεστε χάρη στα πολύτιμα Ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχει.

Αγαπά την καρδιά

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού του είναι το γεγονός ότι λατρεύει την καρδιά αφού ρίχνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων στο αίμα ενώ ξεβουλώνει τις φραγμένες αρτηρίες.

Στα τάρταρα η χοληστερίνη

Είτε το λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής είτε μέσω της κατανάλωσης ψαρικών, όπως τόνου και σολομού θα καταφέρετε να ρίξετε την χοληστερίνη

Φυσικό παυσίπονο

Έρευνες έχουν δείξει ότι δρα σαν φυσικό παυσίπονο στους πόνους της έμμηνου ρύσεως

Ανακουφίζει από την αρθρίτιδα

Η κατανάλωση ιχθυέλαιου από όσους πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα ανακουφίζει από τους πόνους ενώ ο ασθενής μπορεί και χρησιμοποιεί καλύτερα τα δάχτυλα του.

Ρίχνει το ζάχαρο



Έρευνα του Πανεπιστημίου του Harvard έδειξε ότι οι πάσχοντες από διαβήτη που καταναλώνουν ιχθυέλαιο έχουν μειωμένο σάκχαρο στο αίμα τους.


Πηγη iatropedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου