Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ...ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσεις τις τελευταίες ημέρες ένας αυτοαποκαλούμενος «προφήτης», ο οποίος ψεκάζει πιστούς με εντομοκτόνο στο πρόσωπο για να τους... θεραπεύσει.
Η συγκεκριμένη... τακτική έχει προκαλέσει έντονες επικρίσεις στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την οργή της εταιρείας που παράγει τα συγκεκριμένα εντομοκτόνα.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται στο Facebook, στη σελίδα της Εκκλησίας της Γενικής Συνέλευσης του Όρους Σιών (MZGA), με τον Λεθέμπο Ραμπαλάγκο να ψεκάζει με εντομοκτόνο το πρόσωπο, τον λαιμό και τα πόδια νεαρών ανδρών και γυναικών. Οι πιστοί έχουν κλειστά τα μάτια και αντιδρούν κάνοντας μορφασμούς.
Ο... προφήτης παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εφημερίδα Times, τονίζοντας ότι χρησιμοποίησε το εντομοκτόνο την Παρασκευή (18/11), σε μια «λειτουργία» στο Μογκοπόνγκ, στην επαρχία του Λιμπόπο.
«Ήρθαν άνθρωποι που έφεραν τραύματα. Τους ψεκάσαμε με το εντομοκτόνο και θεραπεύτηκαν. Λέμε ότι με τον Θεό όλα είναι πιθανά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οτιδήποτε, αρκεί να πιστεύουμε ότι θα θεραπεύσει τους ανθρώπους. Όλα στη Γη ανήκουν στον Θεό. Η βενζίνη ανήκει στον Θεό. Το εντομοκτόνο ανήκει στον Θεό», είπε.
Να σημειωθεί ότι η εταιρεία Tiger Brands που παρασκευάζει το εντομοκτόνο εξέφρασε αμέσως την οργή της για αυτή τη χρήση του προϊόντος της.
«Θεωρούμε αυτήν την πρακτική εξαιρετικά ανησυχητική. Είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιείται το Doom αλλά και οποιοδήποτε άλλο εντομοκτόνο στο πρόσωπο των ανθρώπων. Το Doom παρασκευάζεται για να σκοτώνει έντομα. Η χρήση του για άλλους σκοπούς είναι επικίνδυνη για την υγεία», διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου