Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 28, 2016

Βίντεο: Παράδοση πίτσας και στα χιόνια με ταράνδους



Ακόμα και αν οι δρόμοι κλείσουν από το χιόνι, οι πεινασμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πίτσα τους. Έκπληξη σε ποια χώρα θα εφαρμοστεί (vid)
Μια, αν μη τι άλλο, πρωτότυπη ιδέα είχαν οι υπεύθυνοι της Domino's Pizza στην Ιαπωνία, καθώς τα φετινά Χριστούγεννα πρόκειται να επιστρατεύσουν ταράνδους για να κάνουν τις παραδόσεις των παραγγελιών.



Τα συμπαθή τετράποδα, που συνδέονται με τα Χριστούγεννα, καθώς σύμφωνα με τον αστικό μύθο σέρνουν το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, θα κάνουν την εμφάνιση τους ως "delivery boy" στο νησί Χοκάιντο, το βορειότερο της ασιατικής χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η τελευταία συνεργάζεται εδώ και εβδομάδες με εκτροφείς ταράνδων στο Χοκάιντο, προκειμένου τα ζώα να εκπαιδευτούν για τα νέα τους καθήκοντα και να είναι πανέτοιμα για τις παραδόσεις τον Δεκέμβριο. Η εταιρία γνωστοποίησε, μάλιστα, ότι οι τάρανδοι θα παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο με GPS.



Όλα αυτά ενώ μετεωρολογικές υπηρεσίες προβλέπουν ότι ο καιρός θα είναι ασυνήθιστα κρύος στη χώρα αυτό τον χειμώνα, με ισχυρές χιονοπτώσεις. Τα ανθεκτικά στο ψύχος ζώα θα εξασφαλίσουν έτσι, ότι ακόμα και αν οι δρόμοι κλείσουν από το χιόνι, οι πεινασμένοι πολίτες θα μπορούν να απολαύσουν την πίτσα τους.

Όπως σημειώνεται, η εταιρία θα λάβει "όλα τα απαραίτητα μέτρα" για να διασφαλίσει την ευημερία των ταράνδων. Σ' αυτά συμπεριλαμβάνεται συνεργασία με ειδικούς για να διευκρινιστεί το μέγιστο βάρος που μπορεί να κουβαλήσουν και η απόσταση που θα μπορούν να διανύσουν με αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου