Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Δείτε ένα απίστευτο χείμαρο στην… Σαουδική Αραβία [Βίντεο]Στο βίντεο που καταγράφει ερασιτεχνική κάμερα αυτό που εντυπωσιάζει είναι η δύναμη της φύσης και η ένταση των φαινομένων σε μία περιοχή που δεν φημίζεται ούτε για τα νερά ούτε για τις βροχοπτώσεις της.
Όμως τις τελευταίες ημέρες βρέχει ακόμα και στις ερήμους της Σαουδικής Αραβίας, και μάλιστα τα φαινόμενα είναι κατά τόπους έντονα.
Όπως ακριβώς στην περίπτωση που βλέπουμε στο βίντεο, όπου μια ξερή κοίτη ενός παλαιού χειμάρρου ξαφνικά «ζωντανεύει» όταν από ψηλά από τους λόφους κατεβαίνει ένα ορμητικό ποτάμι λάσπης, ξύλων και κάθε λογής φερτών υλών.

Αυτό που κάνει αυτό το βίντεο πραγματικά εντυπωσιακό είναι η δύναμη με την οποία το νερό αλλάζει το τοπίο και η απίστευτη ορμή με την οποία παρασέρνει τα πάντα στον διάβα του.

Αρκετά διδακτικό ως θέαμα και για τα δικά μας μέρη όπου οι βροχοπτώσεις είναι πολύ πιο συχνές και τα θύματα κάθε χρονιά από φουσκωμένους χειμάρρους αρκετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου