Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 16, 2016

ΕΤΣΙ σώθηκε ο άνδρας που «στραγγάλισε» το πέος του!

ΕΤΣΙ σώθηκε ο άνδρας που «στραγγάλισε» το πέος του!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ασυνήθιστη ιατρική έκτακτη ανάγκη χωρίς γνωστή θεραπεία

Στο νοσοκομείο κατέληξε 28χρονος από τη Νότια Αφρική, ο οποίος τοποθέτησε μια βέρα στο πέος του με στόχο την ερωτική ικανοποίηση. Αντί για την ικανοποίηση όμως, τον περίμενε μια πολύ παράξενη κατάληξη: ο στραγγαλισμός πέους.

Πονώντας φρικτά ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από τη μητέρα του (!)

Το πέος του ήταν πρησμένο και είχε χρώμα μπλε-μωβ και το δαχτυλίδι ήταν κολλημένο περίπου στη μέση του γεννητικού οργάνου.

«Ο ασθενής είπε πως είχε τοποθετήσει το δαχτυλίδι τέσσερις ώρες νωρίτερα για ερωτικούς λόγους, κατόπιν σύστασης φίλων του», αναφέρει το RT επικαλούμενο το SA Medical Journal.

Το ιατρικό προσωπικό επιχείρησε αρχικά να βγάλει το δαχτυλίδι με τη μέθοδο του σπάγκου, τυλίγοντας δηλαδή κάποιο νήμα στο πέος και περνώντας το από το δαχτυλίδι προσπαθώντας στη συνέχεια βγάζοντας τον σπάγκο να «κατέβει» και το δαχτυλίδι. Ήταν όμως το πρήξιμο τόσο μεγάλο που τελικά προτίμησαν να κάνουν αναρροφήσεις για να απομακρυνθεί το αίμα που είχε συγκεντρωθεί στο πέος.

«Έγιναν πολλά τσιμπήματα αναρρόφησης με σύριγγα των 20ml, το οίδημα υποχώρησε και το δαχτυλίδι αφαιρέθηκε επιτυχώς», ανέφερε η έκθεση.

Ο άνδρας είχε ταχεία ανάρρωση λαμβάνοντας και αγωγή με αντιβιοτικά και τρεις ημέρες μετά πήρε εξιτήριο.

Το SA Medical Journal περιγράφει τον «στραγγαλισμό του πέους» ως μια «σπάνια ιατρική έκτακτη ανάγκη» και η διαδικασία αντιμετώπισής του είναι μια πρόκληση καθώς δεν υπάρχουν σαφείς ιατρικές οδηγίες.

«Δεν υπάρχουν ιατρικές οδηγίες για την πάθηση αυτή κι έτσι η ‘καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισής της είναι αυτή που έχει επιτυχή αποτελέσματα», καταλήγει.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου