Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 23, 2016

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΘΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Την ζωή ενός… βαμπίρ κάνει μια 39χρονη γυναίκα από την Αυστραλία, η οποία είναι εθισμένη στο αίμα και δεν αντέχει τον ήλιο!

Όπως διαβάζουμε στην«Daily Mail», η make-up artist Georgina Condon, δοκίμασε για πρώτη φορά αίμα στα 12 της χρόνια και έκτοτε εθίστηκε, καθώς όπως η ίδια δηλώνει, το θεωρεί πολύ «σεξουαλικό».

(Η 39χρονη και ο σύντροφός της)

Μάλιστα εξηγεί ότι λόγω των παθήσεων της (υποφέρει από αναιμία, έλλειψη σιδήρου και θαλασσαιμία), αναγκάζεται να «ρουφά» το αίμα του συντρόφου της μια φορά την εβδομάδα.

«Αν δεν πιώ αίμα, μπορώ να γίνω κυκλοθυμική και να πέσω σε ακραίο λήθαργο, θέλοντας συνεχώς να κοιμάμαι πολύ».





Παράλληλα τονίζει πως τα οφέλη του αίματος είναι… πολλά, καθώς της προκαλεί «διέγερση και χαρά. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ταινίες με βαμπίρ τα συνδυάζουν και τα δυο».

Όσο για τον σύντροφό της Zamael; Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, ενώ ο ίδιος της επιτρέπει να του πίνει τι αίμα κατευθείαν από μια πληγή, την οποία ανοίγει με ένα αποστειρωμένο ξυράφι, αφήνοντας το αίμα να τρέξει:

«Αυτό δεν συμβαίνει καθημερινά, καθώς το σώμα του δεν θα το άντεχε. Πίνω σε εβδομαδιαία βάση, αλλά δεν έχουμε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα όπως για παράδειγμα η ώρα του φαγητού» εξηγεί η Georgina Condon.

Εκτός πάντως από εθισμό στο ανθρώπινο αίμα, η 39χρονη δηλώνει πως από τα 17 της δεν αντέχει στο φως του ήλιου, καθώς υποφέρει από ηλιακή δερματίτιδα.

Όσο για το πώς τρώει; Χρησιμοποιεί σπάνια τα δόντια της, και προτιμά το ξυραφάκι ώστε να ανοίξει μια πληγή, τονίζοντας πως ξέρει πώς να αποφεύγει μια αρτηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου