Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Έμεινε έγκυος ενώ περίμενε ήδη το πρώτο της παιδί!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η εγκυμοσύνη της Κέιτ Χιλ ήταν τόσο ασυνήθιστη που οι επιστήμονες χαρακτήρισαν θαύμα τη γέννηση των δύο κοριτσιών της. Κι αυτό γιατί η γυναίκα από το Μπρισμπέιν κατάφερε να μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί της ενώ ήδη κυοφορούσε το πρώτο.
Το 2006 η Κέιτ διαγνώστηκε ότι πάσχει από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και γι’ αυτό δυσκολευόταν να μείνει έγκυος.

Ακολουθώντας την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή όμως, όχι μόνο κατάφερε να μείνει έγκυος, αλλά και να συλλάβει δύο μωρά με διαφορά 10 ημερών.

Πρόκειται για μία πρωτοφανή περίπτωση πολλαπλής κύησης στα ιατρικά χρονικά καθώς η γυναίκα έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος.

«Η πολλαπλή κύηση είναι πολύ σπάνια. Ήμουν ήδη έγκυος και το σώμα που παρήγαγε ωάρια με αποτέλεσμα να γεννήσω δύο μωρά με διαφορετικές ηλικίες κύησης», είπε η κυρία Χιλ και πρόσθεσε:

«Αυτό που κάνει ακόμα πιο σπάνια την περίπτωσή μου είναι ότι με τον άνδρα μου ήρθαμε σε επαφή μόνο μία φορά και το σπέρμα του έμεινε ζωντανό μέσα μου με αποτέλεσμα να γονιμοποιήσει το ωάριο που παρήγαγα».

Μάλιστα στην πρώτη εγκυμοσύνη, η Κέιτ Χιλλ κυοφορούσε δίδυμα και δέκα μέρες μετά έμαθε και για το τρίτο μωρό.

Δυστυχώς το ζευγάρι έχασε το ένα από τα δίδυμα και ο γιατρός της της έδωσε δύο πιθανές ημερομηνίες τοκετού, 20 Δεκεμβρίου και 30 Δεκεμβρίου 2015.

Οι υπέροχες κόρες τους, Σάρλοτ και Ολίβια γεννήθηκαν μαζί δύο μέρες πριν από την προγραμματισμένη καισαρική τους. Μάλιστα την γέννηση των δύο κοριτσιών κατέγραψε με τον φωτογραφικό της φακό η φωτογράφος Σελένα Ρόλασον.

Τα κοριτσάκια είχαν διαφορετικό βάρος, ύψος και ανάπτυξη, ενώ πλέον είναι 10 μηνών και έχουν γεμίσει τη ζωή των γονιών τους με αγάπη και χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου