Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 23, 2016

Eurovision: Η Ελλάδα πάει με τη Demy στην Ουκρανία;


Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να συμμετέχει με την Ελλάδα στο φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής (vid)


Μετά το φιάσκο της συμμετοχής μας στη Σουηδία, όπου το συγκρότημα των Argo δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision, φαίνεται πως η δημόσια τηλεόραση επιστρέφει στη λογική περασμένων ετών και την ανάθεση της εκπροσώπησής μας σε πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα και κυρίως τραγουδιστές που φαίνεται να ταιριάζουν περισσότερο στο ύφος του διαγωνισμού.



Το όνομα της Demy ακούγεται εδώ και καιρό, ως το πρόσωπο στο οποίο θα εμπιστευθεί η ΕΡΤ την υποψηφιότητα. Η ίδια μιλώντας στην τηλεόραση του Epsilon ανέφερε πως βρίσκεται σε συζητήσεις και πως η ίδια έχει πάρει το θέμα ζεστά.

Όπως μάλιστα ανέφερε: "θα ήθελα πολύ, με τις σωστές συνθήκες, το σωστό τραγούδι, τη σωστή ομάδα, που δόξα τω θεώ με τη σωστή ομάδα μιλάμε". Η Demy πάντως τόνισε πως η εποχή που διανύουμε στη χώρα είναι δύσκολη και δεν είναι σίγουρη πως πρέπει αυτό να είναι η προτεραιότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου