Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 29, 2016

Ξυρίζουν γάτες και τις πουλάνε ως Sphynx



Επιτήδειοι ξυρίζουν γάτες και τις πουλάνε για γάτες ράτσας. Μια γυναίκα από την Αλμπέρτα του Καναδά έπεσε θύμα εξαπάτησης


Σε μια αποτρόπαια πράξη προβαίνουν επιτήδειοι στην Αλμπέρτα του Καναδά, προκειμένου να βγάλουν λεφτά. Παίρνουν κοινές γάτες και τις ξυρίζουν για να μοιάζουν στην πανάκριβη ράτσα Sphynx.


Τα περιστατικά ολοένα και αυξάνονται με όλο και περισσότερες γάτες να κακοποιούνται. Η εν λόγω διαδικασία είναι επίπονη για τα ζώα. Οι επιτήδειοι ξυρίζουν τις γάτες είτε με ξυραφάκι είτε με κρέμα αποτρίχωσης, βγάζοντάς τους επίσης τα μουστάκια!

Η JoAnne Dyck, μία από τα θύματα της απάτης, μίλησε στο CBC news, και είπε πως έδωσε 700 δολάρια για να αποκτήσει μια γάτα Sphynx, η οποία ήταν μια απλή γάτα.

Η γυναίκα παρατήρησες πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη γάτα η οποία δεν τα πήγαινε καλά με άλλες γάτες της ράτσας Sphynx, και έτσι την έδωσε σε μια άλλη γυναίκα.
"Μιλούσαμε συνεχώς για μερικές μέρες για το γάτο, επειδή δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα. Τότε εκείνη τον πήγε στον κτηνίατρο, ο οποίος της είπε πως οι γρατσουνιές στο σώμα του ήταν πιθανότατα από ξυράφι ή κρέμα αποτρίχωσης ή κάτι τέτοιο", είπε η JoAnne.


Μάλιστα, στο σώμα του Vlad, όπως την είχε ονομάσει, βρέθηκαν αμυχές και η ουρά του έπαθε μόλυνση αλλά ευτυχώς γλίτωσε ον ακρωτηριασμό.

"Σαν μωρό, έμοιαζε πολύ με Sphynx καθώς ήταν πολύ, πολύ αδύνατο και το σχήμα του κεφαλιού με γωνίες", είπε η JoAnne, η οποία σταδιακά κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη γάτα.

Η γάτα αναρρώνει πλέον και είναι καλά με το τρίχωμά της να μακραίνει σταδιακά.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου