Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 18, 2016

Timelapse: Πως έκλεισε σε μια εβδομάδα μια γιγαντιαία τρύπα στην Ιαπωνία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα συνεργεία στην Ιαπωνία χρειάστηκαν μια, μόλις, εβδομάδα για να κλείσουν μια γιγαντιαία τρύπα στην μέση του δρόμου και να τον παραδώσουν στην κυκλοφορία. Δείτε το βίντεο που καταγράφει τις εργασίες


Μια γιγαντιαία τρύπα άνοιξε στη μέση ενός κεντρικού δρόμου στην Ιαπωνία, εξαιτίας της υποχώρησης του εδάφους, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, και ο δρόμος να αποκλειστεί.

Συγκεκριμένα, η γιγαντιαία τρύπα στον δρόμο μπροστά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φουκουόκα άρχισε να ανοίγει στις 5 το πρωί και μέσα σε λίγε ώρες είχε φτάσει σε διάμετρο 30 μέτρων, με αποτέλεσμα να γεμίσει με νερό από τους σωλήνες της αποχέτευσης, καθιστώντας την κυκλοφορία στο δρόμο άκρως επικίνδυνη.






Η τρύπα απέκτησε τις διαστάσεις μια ολυμπιακής πισίνας, με τους αρμόδιους να επεμβαίνουν και να ξεκινούν τις απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Έτσι, σε μια, μόλις, εβδομάδα η τρύπα άδειασε από το νερό, τα προβλήματα με τους σωλήνες και τους αγωγούς του αερίου, που περνούσαν από εκεί αποκαταστάθηκαν και ο δρόμος έγινε σαν καινούργιος και δόθηκε στην κυκλοφορία.

Ο "μαραθώνιος" εργασιών καταγράφηκε σε ένα timelapse βίντεο, προκειμένου να δείξουν όλες τις εργασίες που έκαναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου