Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 20, 2016

Το πρώτο trailer για το Beauty and the Beast μας συστήνει μια εντελώς νέα «Πεντάμορφη»



Πριν από λίγο καιρό η Disney είχε δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την νέα κινηματογραφική εκδοχή του «Beauty and the Beast» με την Emma Watson και τον Dan Stevens στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και, παρά τις αρχικές αμφιβολίες, το τελικό αποτέλεσμα φαινόταν αρκετά εντυπωσιακό και ενδιαφέρον.

Σήμερα, 14/11, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας, κάνοντας ακόμα και τους πιο καχύποπτους και επιφυλακτικούς φαν να μην έχουν κάτι αρνητικό να πουν: γιατί αυτό το trailer είναι όλη η μαγεία της Disney μέσα σε 2 λεπτά.



Για την ακρίβεια, ένα από τα πιο μαγικά στοιχεία του trailer είναι πως σε αυτή την εκδοχή της ιστορίας η Belle δεν είναι ένα αβοήθητο θύμα που ερωτεύεται τον απαγωγέα της αλλά μια δυναμική, ανεξάρτητη, περιπετειώδης γυναίκα που δεν είναι απλά η κόρη ενός εφευρέτη, αλλά είναι η ίδια εφευρέτης. Και, εντάξει, στο τέλος ερωτεύεται τον απαγωγέα της αλλά λογικά θα υπάρχει μια καλή εξήγηση για αυτό. Μπορεί λοιπόν να έχουμε το κλασικό παραμύθι, έχουμε όμως και τα σύγχρονα, φεμινιστικά μηνύματα που ενσωματώθηκαν σε αυτό.

Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνει ο Luke Evans στο ρόλο του Gaston και οι φωνές των Ewan McGregor, Sir Ian McKellen και Emma Thompson.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 17 Μαρτίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου