Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 28, 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΕΠΕΙ UFO, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016.

Η σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών για την εγχώρια διάδοση του φαινομένου των UFO, το νέο ερευνητικό δυναμικό (νέες ομάδες, φρέσκα μυαλά), η σοβαρή αρθρογραφία, η νέες αξιολογήσεις παλαιότερων ελληνικών εμφανίσεων και οι σύγχρονες μέθοδοι ερευνών, δεν άφησαν αδιάφορο το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας μας στο μήνα που διανύσαμε. Νέες τηλεοπτικές παραγωγές εκκίνησαν μία συγκρατημένη αλλά αξιόλογη διαδικασία «έναρξης ενδιαφέροντος» για την εξωγήινη ζωή και την εξωγήινη επισκεψιμότητα, εντάσσοντας την --άλλοτε με την σοβαρότητα που της αρμόζει και άλλοτε με συγκρατημένο χιούμορ- στο τηλεοπτικό τους χωροχρόνο και ταυτόχρονα στο υποσυνείδητο του κάθε Έλληνα τηλεθεατή.


Η πρώτη αξιόλογη απόπειρα ένταξης των ATIA στο τηλεοπτικό τοπίο έγινε, στις 4 Νοεμβρίου, από την εκπομπή «Φυγόκεντρος» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, με θέμα την Ελληνική διάσταση του φαινομένου στη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποιώντας το ποιο σοβαρό ρεπορτάζ των τελευταίων ετών, και αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία και φρέσκες μαρτυρίες σε παλαιότερες σημαντικές καταγραφές (και προσεδαφίσεις!) ΑΤΙΑ.

Ως δεύτερη απόπειρα, ήταν τα «εναλλακτικά» ενδιαφέροντα της σουρεαλιστικής ηρωίδας του σεναριογράφου Λευτέρη Παπαπέτρου που υποδύεται η Ζέτα Μακρυπούλια, από τις 21 Νοεμβρίου, στη πολυσυζητημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», τα οποία ενδιαφέροντα συνυπάρχουν απλά με τη θεματολογία της σειράς. Στη σειρά η ηρωίδα πιστεύει πως «κάτι υπάρχει εκεί έξω» και είναι διατεθειμένη να το ανακαλύψει, μιας και λατρεύει τις θεωρίες περί παράλληλου σύμπαντος, UFO, εξωγήινων και όλα αυτά τα... συμπαντικά!
Ως Τρίτη και τελευταία απόπειρα, ήταν η διαφήμιση της Εθνικής Τράπεζας, που έκανε την εμφάνισή της στα τέλη Νοεμβρίου, για τον πιο σύγχρονο τρόπο ανέπαφων συναλλαγών i-bank Pay από το κινητό τηλέφωνο. Σε αυτή την ευχάριστη και χιουμοριστική διαφήμιση ένας πιτσιρικάς συλλέγει ατράνταχτα στοιχεία (γι΄αυτόν φυσικα!) που αποδεικνύουν ότι ο πατέρας του είναι τελικά... εξωγήινος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου