Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 29, 2016

Η καμπάνια ξεκινά στον αέρα: Όλα όσα έγιναν στο αεροπλάνο της Victoria Secret

Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου. Η εποχή που γίνεται το ετήσιο show της Victoria Secret, κάτι που περιμένουν κάθε χρονιά άντρες και γυναίκες, ο καθένας για τους λόγους του.

Το φετινό show θα μεταδοθεί στις 5 Δεκεμβρίου από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS και πολλά είναι τα ονόματα που περιμένουμε να δούμε πάνω στην σκηνή, όπως οι νέες Bella Hadid και Kendall Jenner, και οι «βετεράνοι» Joan Smalls και Adriana Lima.
Το show θα γίνει στο Παρίσι και οι θεατές θα το παρακολουθήσουν βιντεοσκοπημένο, έτσι η εταιρεία έβαλε όλα τα μοντέλα μέσα σε ένα αεροπλάνο και ταξίδεψαν μέχρι την γαλλική πρωτεύουσα, κουνώντας σημαιάκια και κρατώντας μινιατούρες από τον Πύργο του Άιφελ.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία ξεκινάει την προώθηση του show της με αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιώντας πολύ έξυπνα τα social media για να δημιουργήσει ανυπομονησία. Και μπορούμε να πούμε ότι έχει πετύχει τον σκοπό της.

Αυτά είναι όλα όσα έγιναν μέσα και έξω από το αεροπλάνο της Victoria Secret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου