Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 01, 2016

ΠΑΤΡΑ: «ΤΟΥΡΜΠΟ» ΠΑΠΑΣ Νο 2!Ραντεβού με ανήλικες… σε καφενείο στην οδό Σολωμού! Μέρα παρά μέρα… έχει κέφια ο 76χρονος ιερέας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ιερέας ετών 76 που συχνάζει σε καφενείο στην οδό Σολωμού! Και ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες γειτόνων του αλλά και θαμώνων της καφετέριας…
δεν έχει αφήσει θηλυκό για θηλυκό!

Λίγες ημέρες μετά την καταγγελία για τον παπά που εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή των Βραχνεϊκων να ερωτοτροπεί και να θωπεύει νεαρή ρομά, μία παρόμοια καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή την φορά αναφερόμαστε σε ηλικιωμένο παππά (προφανώς συνταξιούχο) ο οποίος αν μη τι άλλο… δεν είναι «πρόβατο»! Και πολλοί θα απορούσαν για την ηλικία του, αλλά φαίνεται πως… το λέει η καρδούλα του! Όπως μας είπαν θαμώνες του καφενείου, έχουν κάνει πολλάκις παρατήρηση στον παππά, κάποιοι πήγαν και στον Μητροπολίτη αλλά εκείνος… τον χαβά του! Βλέπετε ανήκει… σε άλλη Μητρόπολη κι έτσι ο Σεβασμιώτατος Πατρών… δεν έχει δικαιοδοσία να τον «ξυρίσει»!

«Ακόμη και ανήλικες ρομά γνωρίζουν ότι ο παππάς θέλει ερωτικά παιγνίδια. Και πλέον έρχονται μόνες τους στο καφενείο. Μέρα παρά μέρα… φθάνει και μία. Κάποιες φορές η ίδια. Ο παππάς φαίνεται πως της δίνει χαρτζιλίκι και εκείνες τον ικανοποιούν σεξουαλικά! Μας λέει ότι τις πηγαίνει με ταξί στο σπίτι για να του το καθαρίσουν αλλά ποιος τον πιστεύει; Δεν βρίσκει άλλες γυναίκες; Μόνο με ρομά πιτσιρίκες κάνει συμφωνίες για καθαριότητα»; αναρωτήθηκε θαμώνας του καφενείου μιλώντας στον «Κόσμο»! Είναι ένας από τους πολλούς που έχουν επιπλήξει τον παππά αλλά εκείνος… δεν ντρέπεται! Και συνεχίζει… απτόητος τις συνευρέσεις του.

Λέγεται μάλιστα πως ο ιερέας μέχρι και σε … καλαμιές, οδηγεί τις ανήλικες! «Μα δεν ντρέπεσαι ρε παππά; Να τις παίρνεις και να τους δίνεις 5 ευρώ για να σου κάνουν την δουλειά»; του είπε προ ημερών εξαγριωμένος θαμώνας για να λάβει πληρωμένη απάντηση: «Εσύ να ντρέπεσαι που με κατηγορείς. Το σπίτι μου καθαρίζουν»!

Απομένει να δούμε τι θα συμβεί τις προσεχείς εβδομάδες μια και η καταγγελία έφθασε και στα αυτιά του Μητροπολίτη που έχει «βολέψει» τον συγκεκριμένο παππά σε εκκλησία της περιοχής του!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου