Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 02, 2016

Βίντεο Αποκάλυψη για τα Ίμια......Γιατί Γραφουν στα Παπάρια τους η Τουρκοι τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας!



Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ότι τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος, η Αγκυρα βάπτισε με το όνομα "Coban" την ελληνική νήσο Κάσο, και αμφισβητεί πλέον ότι είναι έδαφος με ελληνική κυριαρχία, εντάσσοντάς την στα εδάφη μη προσδιορισμένης εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο!


Το ανησυχητικό με την δήλωση του Τσαβούσογλου πως τα Ίμια (σαν Καρντάκ τα αναφέρει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών) είναι δήθεν τουρκικό έδαφος, έρχεται ως συνέχεια στους ανυπόστατους ισχυρισμούς του αρχηγού της κεμαλικής αντιπολίτευσης του CHP Κιλιτσντάρογλου, ότι δήθεν η Ελλάδα έχει... καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου!


ΟΚ, η Τούρκη λένε τα δικά τους......Αλλα πόσο Ελληνικά είναι τα Ίμια? Γιατί η δυο αυτές βραχονησίδες δεν έχουν επάνω την Ελληνική σημαία να κυματίζει? Γιατί δεν υπάρχει πάνω στα Ίμια ο Ελληνικός Στρατός, και γιατί κανένας έλληνας πολίτης δεν μπορεί να προσεγγίση, ουτε καν πλησιάσει με την Βάρκα του αυτές τις δυο βραχονησίδες?



Της απάντησης αυτες, θα τις βρείτε εδώ,σε ένα άρθρο με αποκαλυπτικό Βίντεο, που ξεβρακώνει τον άθλιο Υπουργό Άμυνας ,Πάνο Καμμένο,και τα υποτιθέμενα λαλήσματα Κοκόρου προς τους Τούρκους,ενώ στην πραγματικότητα κακαρίζει σαν Κότα! Δείτε εδώ το άρθρο με τίτλο: Βιντεο Καλεσμα για Αποβίβαση πανω στα Ιμια! Ετσι μας ειπε ο Πανος Καμμενος! https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/dr8CJQyhn8y?sfc=true


Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό Βίντεο





Αρθρο  Σπυρος Πριφτης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου