Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Κουτσελίνη: «Ο Λιάγκας είναι η απόλυτη διαστροφή για την τηλεόραση»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...461005-imagehandler.ashx_.jpg

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για όλα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

«Η Ελένη Μενεγάκη ήταν η καλύτερη μου μαθήτρια», είπε. Για τη Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε πώς την έφερε από τη Θεσσαλονίκη: «Την Φαίη την είχα δει στο Tv Mακεδονία ένα πρωί και μου κέντρισε το ενδιαφέρον πάνω από δέκα λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι κάτι μου έκανε. Όταν με κάλεσαν στο Alter για να στήσω το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ήταν η Φαίη Σκορδά. Ο πρώτος που σκέφτηκα ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά!…Της είπα ότι την ήθελα για τη μεσημεριανή ζώνη. Απογοητεύτηκε γιατί ήθελε πρωινό από τότε!…Ήταν ξεχωριστή γυναίκα. Είχε ταπεραμέντο».

Μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Είναι η απόλυτη διαστροφή για την τηλεόραση. Ο γενικός διευθυντής θέλει να τον βάλει σε τρεις, τέσσερις εκπομπές να υπάρχει. Έχει μία αλήθεια. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αυτό που θέλει να πει δεν το σκέφτεται. Έχει και το θάρρος, αν νιώσει ότι αδίκησε έναν άνθρωπο, να πει ότι έκανε λάθος. Αυτό εγώ το θεωρώ τηλεοπτική μαγκιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου