Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 02, 2016

ΤΡΕΞΕ ..Η Ηλιθιότητα κατέλαβε το σύμπαν !

Οι βλάκες ελέγχουν την πορεία του μέλλοντος μας !

Η αέναη μάχη του καλού με το κακό , του φωτός έναντι του σκοταδιου υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει μέχρι να σβήσει ο ήλιος !

Έτσι είναι ρυθμισμένο το σύστημα…έτσι έχει ρυθμιστεί η συνείδηση μας να το κρατά υπαρκτό!

Οι μοχλοί και τα όπλα αυτής της μάχης έχουν να κάνουν με την συνείδηση , ο έξυπνος απέναντι στον χαζό , οι λίγοι απέναντι στην μάζα (το ον μάζα το ηλίθιο ον) … !


Πρώτοι στον θίασο για εμάς το κοπάδι είναι οι εξουσιαστες , οι κυβερνήσεις , οι πρωθυπουργοί , η κατά εξοχήν μαριονέτες …!

Αυτό είναι και η πρώτη μπλόφα για την συνείδηση μας , αυτό είναι το καμουφλάζ για να μπερδευτεί το μυαλό μας !

Οι πραγματικοί έξυπνοι που κινούν τα νήματα έχουν τοποθέτηση της χαζές μαριονέτες να πηγαίνουν το καράβι μόνιμα στα βράχια !

Ο καθένας επιλεγμένος βάση όχι ικανοτήτων αλλά ατελειών … άλλος παιδεραστής, άλλος βιαστής , άλλος σατανιστής ,άλλος τραβελι…!

Έτσι να μπορούν να ελέγχονται ανα πάσα στιγμή!

Σε μια θέση ικανοποιητική με μεγάλο μισθό και τεράστια καρέκλα δεν επιλέγεται ποτέ ο πιο ικανός αλλά πάντα αυτός που θα κάνει την όποια εργασία (ηθική η ανήθικη) χωρίς να σκεφθεί , χωρίς να έχει τύψεις και πάντα έχοντας στην ιστορία της Ζωής του μοχλούς χειραγώγησης ….είτε να έχει 4 παιδιά , είτε να χρωστά στον τζόγο …γενικά οτιδήποτε μπορεί ο εργοδότης να τον κάνει να νοιώθει ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι του απόλυτου έλεγχου του!!

Αυτό ισχύει σε όλες της δομές όπου ένας ισχυρός προσλαμβάνει έναν υπάλληλο σε μια ευαίσθητη και επικίνδυνη θέση !

Οι ατέλειες ,τα πάθη , η εγωμανία , τα βίτσια , η ανασφάλεια είναι που κάνουν όλους αυτούς να θέλουν να είναι ενωμένοι κάτω από μυστικότητα !

Οι ηλίθιοι του πλανήτη νιώθοντας την ανικανότητα να μπορούν μόνοι τους να σταθούν και να χαράξουν πορεία προτίμησαν και θα προτιμούν πάντα την ίντριγκα , την δολοπλοκία και τη ρουφιανιά για να επιβιώσουν!

Αν και εσύ ήσουν ένας κρυφός άρχοντας του κόσμου αυτού να είσαι σίγουρος ότι σαν κανόνες για της μαριονέτες σου θα επέλεγες της παραπάνω λύσεις !

Αν ήθελες να παραχωρήσεις εικονική εξουσία σε μια μαριονέτα θα έπρεπε να είχες στα χέρια σου τρόπους να κάνεις αυτή την μαριονέτα να ακολουθεί πιστά της εντολές σου… !

Στην σημερινή εποχή , στην εποχή που είμαστε δέσμιοι τον νόμον και τον κανόνων της σκλαβιας μας εκεί όπου η πένα και το χαρτί έχει μεγαλύτερη εξουσία από την ίδια την Ζωή …όλα γίνονται δια βοής και ανταρας … !

Το σύστημα ζει , εξουσιάζει και ελέγχει με τον πιο απλό τρόπο…επηρεάζοντας τους πιο χαζούς από εμάς τους οποίους τους χρησιμοποιεί για να κάνει θόρυβο κάνοντας έτσι το πάρτι να μοιάζει μεγαλύτερο!

Αν δεις τα νούμερα σε όλο τον κόσμο θα δεις ότι στην εξουσία είναι σχήματα-μαριονέτες που στην υποτιθέμενη δημοκρατία οι λίγοι τους ψήφισαν και όχι οι πολλοί !!

Θες να δούμε τα πραγματικά νούμερα του Τσιπρα; Ούτε το 20% ..σήμερα είναι στην εξουσία…είπαμε δεμένοι με την πένα ..με βοή και αντάρα …αποφασίζεται το μέλλον της Ζωής μας !

Πριν χρόνια όταν πρωτο ειπαμε οτι έρχεται Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος , όταν πρωτο ειπαμε οτι θα έχουμε θερμό επεισόδιο , όταν μιλούσαμε για πράγματα που η γραμμική εκπαίδευση του συστήματος ύπνωσης μας δεν μπορούσε να δεχτεί…τρώγαμε την μια ντομάτα μετά την άλλη … απλά επειδή τότε δεν ειχε ωριμάσει ακόμα η προπαγάνδα για την έναρξη της συγκομιδής !

Σήμερα και ενώ δεν έχουν έρθει νέες πληροφορίες …απλά μερικές μαριονέτες πήραν εντολή να κάνουν το Σοου πιο μελοδραματικό … ΟΛΟΙ είναι έτοιμοι , όλοι έχουν αποδεχθεί χαλαρά ..πχ μια ελληνοτουρκική σύρραξη !

Χωρίς η μάζα (ηλίθιο ον) να έχει εις βάθος αναρωτηθεί πως τι και γιατί ..ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός … είμαστε πλέον έτοιμοι συνειδησιακά να μπούμε σε μάχη!

Ιαχές έτοιμων Ηρώων … σε όλα τα σοσιαλ μίντια … !

Σε λίγο καιρό..ίσως και μέρες … θα δούμε το πεδίο να αλλάζει ..θα δούμε ξαφνικά να γίνονται κινήσεις ηρωισμού από ανθρώπους που μέχρι χτες τους ειχαμε πει καμία 100στη φορές προδότες…μην με ρωτήσεις πως και έτσι..λίγο νιο νιο θέλει… !!

Είμαστε το κοπάδι μια σέκτας ανθρώπων (χμμμ) που δεν τους έχουμε δει και ακούσει ποτέ…
Βολεύει πολύ τον ιδιόκτητη της φάρμας να σου δημιουργούνται εικονικά προβλήματα (φόροι,μισθός,ανεργία,σύνταξη, κρίση) έτσι ώστε να μην έχεις χρόνο να δεις την πραγματικότητα ..να μην έχεις χρόνο να ερευνήσεις σε βάθος και να είσαι πάντα το έτοιμο ζόμπι που θα καταπιεί την προπαγάνδα από το κουτί!

Θα μου πεις ..δεν είναι πρόβλημα να μην έχω να φάω; Ανάλογα, αν μάθαινες ότι κάποιος κάνει σχέδια να σε σκοτώσει εσένα και την οικογένεια σου …νομίζω ότι θα έπεφτε πολύ στα μάτια σου το θέμα της πείνας…που παλι στημένο από τον ίδιο είναι!

Κάποτε ήθελα να αρχίσω να εκτρέφω πεταλούδες (για δικούς μου λόγους)…έμαθα τότε ότι μπορούσα να αλλάξω τον βιορυθμο της πεταλούδας και να κάνω την μια μέρα να της φαίνεται σαν τρεις μέρες και έτσι να επισπεύσω την διαδικασία (κουκούλι,γέννηση,κάμπια κοκ) …

Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε μια ανώτερη οντότητα , ένας ανώτερος πολιτισμός να δημιουργεί σε εμάς άλλους βιορυθμους , άλλες δονήσεις ώστε εμείς να παράγουμε κάτι …που μάλλον μέχρι σήμερα δεν του δίνουμε σημασία !

Γιατί στο λέω αυτό ; Γιατί θέλω να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι η οποιαδήποτε αλήθεια μπορεί να είναι ανάλογα και το μεγαλύτερο ψέμα !

Στην ιστορία της ανθρωπότητας ..ο πολυμήχανος άνθρωπος … όπου όλος τυχαίως τα μεγάλα μυαλά που του έδωσαν τα φώτα να εξελιχθεί ..ήρθαν όλα κομβόι σε μια εποχή και μετά …ξηρασία !!!!…. Ο άνθρωπος έκανε πάντα πολέμους… με τον πόλεμο κατάφερνε να νικα τα όποια προβλήματα είχε…τροφή , εξουσία , γόητρο, βασιλικό αίμα, κληρονομία ..κοκ κοκ….!

Μέσα σε αυτήν την ιστορία υπήρξαν δισεκατομμύρια θύματα … πολλυ λίγες μαριονέτες …και 99% κοπάδι!!

Σήμερα … μια κυβέρνηση που έχει κάνει τα ανείπωτα …που έχει δεχθεί χρέη , νόμους , κανόνες , μνημόνια που δεν θα έπρεπε καν να συζητήσει λόγω της μεγάλης κομπίνας του χρέους ….ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει από την μέγκενη …είναι να ..μπει σε έναν πόλεμο!

Στο έχω γράψει αυτό χρόνια πριν… (μην με βάζεις να το βρω εγώ για να στο δώσω βρες το εσύ) …..ένας εικονικός πόλεμος μας βολεύει να γλυτώσουμε πάρα πολλά από αυτά που μας βαραινουν… αλλα….ΑΛΛΑ….

Όλα έχουν να κάνουν με την χρονική στιγμή και την πρόθεση …Έχουμε δώσει ήδη πάρα πολλά …που δεν θα έπρεπε ….λιμάνια … ενέργεια … νησιά … πάρα πολλά…πριν τον πόλεμο ..εκτός του πολέμου!!

Αν μέσα στο μυαλό της όποιας κυβέρνησης …(και εννοώ όλους μαζί σε συνεννόηση ) ..ήταν και ΕΙΝΑΙ το σχέδιο ενός Πολέμου….το οποίο είναι και σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης … το να πεις …κάνω σε συμφωνία έναν πόλεμο … με εγγυήσεις ότι θα χάσω μεν αυτά αλλά θα μου δοθούν αυτά……με εγγυήσεις ότι ο εχθρός μου θα διαμελιστεί … αλλά εγώ θα χρωστώ λιγότερα…αλλά συνάμα μέχρι να συμβεί αυτό φρόντισες να ξεπουλήσεις τα πάντα για να βολέψεις 300 οικογένειες…τότε στο αμέσως μετά τόνο του Πολέμου πρέπει να εκτελεστείς για έσχατη προδοσία!

Θέλω να σκεφτείς το σουρεαλιστικό σενάριο …την σκέψη σε ένα συμβούλιο για αυτή την απόφαση …τι θα μπορούσε να ειπωθεί!

Χρωστάμε τόσα καλώς η κακώς … το να χάσουμε και 4 χιλιάδες άνδρες για να γλυτώσουμε δεν είναι και τίποτα …τόσοι πεθαίνουν στην άσφαλτο τον χρόνο !

Σου έχω ξαναπεί , το φθηνότερο κρέας είσαι εσύ …στο έχω αποδείξει σε άλλο άρθρο με νούμερα…

Το κοπάδι των ηλιθίων μπολιασμενο με ύπνωση πατριωτικού σθένους και με ναρκωτική δόση ανάγκης ηρωισμού …σύντομα θα επιβραβεύσει!

Θυμήσου τι σου λέω τόσα χρόνια … το έπαθλο είσαι εσύ …τι θα πιστέψεις τι θα επιτρέψεις τι θα αποδεχθείς !

Το να πας ηρωικά πραγματικά είναι μια ιδιότητα και μια γενναία πράξη …το να πας αδιάβαστος επειδή μαριονέτες αποφασίζουν ποιος και πότε θα οικονομήσει και πότε θα γίνει η έξοδος της κομπίνας είναι ανόητο!

Αν εσύ θες να βλέπεις αυτή την Ζωή σαν ελεύθερη … και θες να πιστεύεις ότι αυτή η Ζωή είναι ανίκανη από μόνη της να έχει την συνείδηση ότι ο πόλεμος είναι κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο data base του εγκέφαλου μας….δεν θα έπρεπε καν σαν όντα να έχουμε αυτή την πληροφορία ….τότε φίλε μου ανήκεις στους ηλίθιους !

Η στάνη και ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ είναι ικανοί να σε κάνουν να επιζητείς τον θάνατο …όχι η ίδια η Ζωή … όχι οι ίδιοι οι άνθρωποι! Αυτό να το ξεχωρίσεις πολύ καλά στην συνείδηση σου !

Πόλεμος χωρίς να το θες δεν γίνεται , αρα όταν επιζητείς τον απέναντι σου να τον δεις νεκρό χωρίς να σου έχει κάνει αυτός τίποτα … τότε αναρωτησσου με ποιο τρόπο ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ σε έχει κάνει να είσαι ενα ζωντανό καρκίνωμα της Ζωής!!

Επειδή λοιπόν … όλα αυτά θα συμβούν ότι και να πω εγώ και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ … ένα έχω να σου πω ..ΤΡΕΞΕ ..η ηλιθιότητα κατέλαβε το σύμπαν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου