Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 02, 2016

Αυτό είναι το ΑΤΜ που δίνει... cupcakes - ΒΙΝΤΕΟ



Μία ευφάνταστη ιδέα είχαν οι ιδιοκτήτες των ζαχαροπλαστείων «Sprinkles» στις ΗΠΑ, καθώς στην είσοδό του καταστήματός τους που βρίσκεται στο Μπέβελυ Χιλς τοποθέτησαν ένα ATM που δίνει... cupcakes.


Το συγκεκριμένο ATM είναι ένα από τα 13 που υπάρχουν στις ΗΠΑ, είναι ροζ στην όψη και λειτουργεί ακριβώς όπως ένα ATM.

Ο πελάτης διαλέγει τα cupcakes που θέλει, χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής, πληρώνει με την κάρτα του και παίρνει το κουτί με το γλυκό του. Το ATM λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και η τιμή ενός cupcake ξεκινά από τα 4 δολάρια.

Η συνιδιοκτήτρια - μαζί με τον σύζυγό της- της επιχείρησης Κάντας Νέλσον, που εμφανίζεται στο παρακάτω βίντεο, είχε την ιδέα όταν ήταν έγκυος. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκε γιατί δεν μπορούσε να έχει ένα γλυκό ότι ώρα ήθελε εκείνη, παρ΄όλο που ήταν ήδη ιδιοκτήτρια της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων.

«Όταν είδαμε πως υπάρχουν πελάτες που θέλουν να έχουν ένα γλυκό 24 ώρες το 24ωρο, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε αυτό το ATM, καθώς δεν συμφέρει να έχεις το μαγαζί σου ανοιχτό όλη μέρα».

Τα ATM με τα cupcakes έχουν γίνει αρκετά διαδεμένα στην Αμερική, με την διαδικασία να είναι εύκολη, γρήγορη και να μοιάζει με μία μικρή έκπληξη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου