Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 11, 2017

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΔΗΣΗ , ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ!!

Ιταλία: πλαστά αμερικανικά ομόλογα αξίας 6 τρισ. δολαρίων-οκτώ συλλήψεις
Είχαν μεταφερθεί το 2007 από το Χονγκ Κονγκ σε ελβετική επενδυτική εταιρεία 



Ρώμη, Ιταλία

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/02/2012 20:09


Οι ιταλικές Αρχές, σε συνεργασία με τις ελβετικές, κατέσχεσαν στην Ελβετία πλαστά αμερικανικά ομόλογα ονομαστικής αξίας 6 τρισ. δολαρίων, ενώ συνέλαβαν οκτώ άτομα με κατηγορίες για σοβαρά οικονομικά εγκλήματα.

Ο εντοπισμός των ομολόγων έγινε τον περασμένο μήνα σε ελβετική επενδυτική εταιρεία.

Τα ομόλογα, που αντιστοιχούν στο ένα τρίτο του αμερικανικού χρέους, είχαν ημερομηνία 1934 και είχαν μεταφερθεί το 2007 από το Χονγκ Κονγκ στην επενδυτική εταιρεία, στη Ζυρίχη.

Φαίνεται ότι οι πλαστογράφοι θα προσπαθούσαν να πουλήσουν τα πλαστά ομόλογα σε αναπτυσσόμενη χώρα απευθείας ή διαμέσου τράπεζας.

Οι οκτώ συλληφθέντες κατηγορούνται για έκδοση πλαστών ομολόγων, παραποίηση πιστωτικών καρτών, και τοκογλυφία στις ιταλικές περιοχές της Λομβαρδίας, του Πεδεμοντίου, του Λατίου και της Μπαζιλικάτα, ανέφερε η αστυνομία.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και από τις δύο χώρες μετά από ενέργειες εισαγγελέων της Ποτέντσα, στη νότια Ιταλία, σε συνέχεια ερευνών για τη μαφία της Μπαζιλικάτα. Οι έρευνες διήρκεσαν περισσότερο από έναν χρόνο.

Το 2009 η ιταλική οικονομική αστυνομία είχε κατάσχει πλαστά αμερικανικά ομόλογα αξίας 742 δισ. δολαρίων στην πόλη Κιάσο κοντά στη μεθόριο με την Ελβετία. Επιπλέον, οι καραμπινιέροι είχαν εντοπίσει πρόσφατα βαλίτσα με πλαστά ομόλογα 20 δισ. δολαρίων.

Source:

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=444343


ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΛΙΓΟ…ΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ???….

greeknewsondemand

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ … ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου