Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 20, 2017

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΣΡΑΗΛ (Ντοκιμαντέρ 1987)



Εάν αυτό το σημερινό Ισραήλ είναι ο «λαός του Θεού» κρίνατε εσείς.

Η αλήθεια μόνο για ανοιχτά μυαλά. Ας
καταλάβουμε επιτέλους ότι τα σχέδια του σημερινού Ισραήλ είναι επεκτατικά και καταστροφικά για να άρχει της ανθρωπότητας.
Δείχνει κάπως παρατραβηγμένο, έτσι;;; Θα δείτε σύντομα του λόγου το αληθές.

Ένα ντοκιμαντέρ του 1987, με ελληνικούς υπότιτλους, που δείχνει όλη την αλήθεια για το Ισραήλ που ξέφυγε από τον προορισμό που ο Θεός τό έθεσε και προσπαθεί νά άρχει κατά τής ανθρωπότητας.

Οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν αντικειμενικά τά γεγονότα και μας δείχνουν μιά αλήθεια την οποία πιθανόν πολλοί Εβραίοι να μή γνωρίζουν, καθώς και αυτοί οι εθνικοί που κόπτονται για το σημερινό κοσμικό Ισραήλ, θεωρώντας το ακόμα ώς τον «εκλεκτό λαό του Θεού». Είναι αρκετοί φανατικοί φιλοεβραίοι που δέν βλέπουν πέρα από την μύτη τους όπου και παρεκτρέπονται μέσα στην τυφλότητά τους προβάλλοντας χίλιες μύριες δικαιολογίες («βασιζόμενες» στην Παλαιά Διαθήκη κυρίως) για να να μας «αποδείξουν» ότι όσοι μιλούμε κατά του σημερινού κοσμικού Ισραήλ και κρίνουμε τις αστοχίες τους, είμαστε εχθροί του Θεού και αντισημίτες.
Στο ντοκιμαντέρ αυτό, που βασίζεται κυρίως στην Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια, τονίζεται ότι δέν είναι όλοι οι Εβραίοι όπως αυτοί που κυριαρχούν στην ανθρωπότητα και ελέγχουν σχεδόν τους πάντες και τά πάντα, καθώς επίσης ότι ο Θεός θα τιμωρήσει τον Φαρισαϊσμό που διακατέχει το σημερινό κοσμικό Ισραήλ, και θα κάνει αποκατάσταση στον λαό αυτόν τους έσχατους καιρούς όταν επιτέλους θα αναγνωρίσουν τον Ιησού ώς τον Μεσσία και θα επιστρέψουν στον Θεό της Βίβλου.
Αξίζει την προσοχή σας αυτό τό βίντεο, εάν αγαπάτε την αλήθεια, και θα καταλάβετε γιατί επιμένει το Ισραήλ σέ έναν αθέμιτο πόλεμο σήμερα κατά της Παλαιστίνης με το πρόσχημα της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, που επιτίθενται ενάντια στο Ισραήλ.



sporeas.tv
pieria.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου