Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 21, 2017

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει! Θάνατος καρκινοπαθούς λόγω χαλασμένου αξονικού τομογράφου στο "Σισμανόγλειο"... "Δικαιοσύνη" (τρόπος του λέγειν...): Συνταγματικά τα Μνημόνια! Αρκεί να πέφτει παραδάκι κι αναδρομικό, στους δικαστές!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Τον θάνατο μίας καρκινοπαθούς, η οποία χρειάστηκε να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», διότι ο αξονικός τομογράφος στο «Σισμανόγλειο» δεν λειτουργούσε, καταγγέλλει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ.
Σύμφωνα με τα...όσα αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, «η γυναίκα, που είχε επιβαρυμένο ιστορικό, μεταφέρθηκε στην εφημερία του «Σισμανογλείου» το πρωί με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα αξονική τομογραφία, που δεν μπορούσε να γίνει στο νοσοκομείο γιατί ο τομογράφος ήταν χαλασμένος».
«Έτσι, η γυναίκα διακομίστηκε στο «Αμαλία Φλέμινγκ», όπου κατέληξε λίγη ώρα αφού υποβλήθηκε στην εξέταση», συμπληρώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Εάν ήταν σε λειτουργία ο αξονικός τομογράφος του «Σισμανογλείου» θα γλίτωνε την ταλαιπωρία, θα ήταν πιο άμεση η ιατρική αντιμετώπιση και μπορεί να ζούσε», τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ, επισημαίνοντας ότι έχει υπογραμμίσει και στο παρελθόν τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ασθενείς από την έλλειψη αξονικών τομογράφων στα νοσοκομεία.
«Και πόσοι άλλοι ασθενείς, τροχαία ατυχήματα έχουν τραγική κατάληξη ή μένουν ανάπηροι εξαιτίας της καθυστέρησης στην διάγνωση και την αντιμετώπιση της νόσου;», αναφέρει στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου