Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 18, 2017

Να τα πούμε λίγο ξεκάθαρα τώρα που είναι νωρίς να προλάβουμε τις επόμενες μαλακίες;



Μήνυμα προς τους οπαδούς του Σωρρα που τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου !

Παλικάρια άπλα τα πράγματα , γνωρίζω είναι δύσκολο να πεις με έπιασαν μαλάκα ..
και συνήθως σε καταστάσεις που γκρεμίζεται ο κόσμος και έχουμε γίνει παντου ρεντίκολο ο οργανισμός μας αντιδρά και δεν θέλει να δεχθεί την ήττα …αλλά περνα στην επόμενη μαλακια φτάνει να μην αντιμετωπίσει το λάθος του!

Ακούστε …λογικό είναι τώρα να πείτε του την έπεσαν ,… τον πολεμούν κοκ…είναι μια ασφάλεια και αυτό … σε λίγο όμως θα σκάσει και το πόρισμα του εισαγγελέα …αυτό δηλαδή που δεν πήγε ενώ καλέστηκε να απολογηθεί…έχω την αίσθηση ότι αν έχει γίνει σωστή δουλειά ότι θα μάθετε πράγματα που θα σας στεναχωρησουν πολύ !!

Πάμε τώρα να το δούμε έξυπνα … επειδή το θέμα Σωρρα στήθηκε από ξένα κλιμάκια …και ίσως το μάθετε ίσως και όχι … το σίγουρο ειναι ότι αυτοί που απέμειναν πίσω θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν επί δέκα τώρα…είτε για να γλυτώσουν τον κώλο τους ..είτε γιατί και οι ίδιοι πιάστηκαν κορόιδα και είπαμε δύσκολο να το διαχειριστεις όταν σε βιάσουν ψυχικά!

Θυμίζω λοιπόν και σας λέω να κανετε αυτές τις ερωτήσεις …Ο Σωρρας ξεκίνησε να σας ενώσει με τα τρις του…τα ομόλογα του ..την τράπεζα ανατολής κοκ…Τώρα είναι φυγόδικος και ίσως σύντομα η εξαφανισμένος στο εξωτερικό με αρκετά από τα λεφτά σας η στην φυλακή …. αρα ότι απέμεινε δεν είναι δικό σας…δηλαδή και δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΆΛΗ ΕΔΩ !

Ενωθηκατε κάτω από το ψέμα κάποιον ΔΙΣ …ενωθηκατε κάτω από ψέματα και υποσχέσεις για τα χρέη κοκ…αρα στεγνα και ωραία …δεν είστε οι πατριώτες που νομίζετε …. είστε μισθοφόροι…. Ξανά λέω δεν ενωθηκατε κάτω από την ιδέα μια Ελλάδας ενωμένης … ενωμένοι όλοι μας μαζί ….αλλά διαχωριστηκατε με όποιον σας έλεγε ότι ο Ψωρρας είναι απατεώνας και στημένος και ακολουθήσατε το όραμα του χρήματος …Αν αυτό το δεχθείτε μέσα σας …θα αποφύγετε της τεράστιες ζημιές που θα πάθετε …. αν σας πείσουν ότι το ΕΣΥ…είσαστε εσείς επειδή ο Σωρρας ο απατεώνας σας ένωσε και σας έκανε να έχετε αυτοκέφαλα μαγαζάκια !!

Οι μαλακίες τέλος λοιπόν πριν κάνας συνάνθρωπος μας κάνει καμιά μαλακία από την ντροπή του!

Θα σας πουν πολλές μαλακίες τέτοιες οι υπαρχηγοί τώρα αν δεν τους μπουζουριασει και αυτούς ο εισαγγελέας όπου ναι ναι…επειδή λοιπόν μπορεί να παίξουν με το πατριωτικό που σας έχουν βάλει μέσα σας με λάθος τρόπο …. να σας πουν για αγώνα …μάχη και όποια άλλη μαλακία βάλει κάποιον συνάνθρωπο σε κίνδυνο…θυμηθείτε…πως και γιατί ενωθηκατε; Για τα 600 δις ενωθηκατε …αρα;

Φύγανε τα 600… τέλος οι μαλακίες…..!!

Εγώ προσωπικά μισθοφόρο για Έλληνα δεν υπολογίζω…Έλληνα που έκανε λάθος και το δέχεται σαν άνδρας μετά τιμής να είμαι μαζί του!

Αν δεν δεχθείτε το μεγάλο σφάλμα σας σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζετε το μέγιστο κακό που κάνατε τόσο καιρό στο συλλογικό αφυπνιστικο και αντιστασιακό κίνημα …αρα θα είστε επί δυο προδότες …και το δις εξαμαρτείν είναι γνωστό σε ποιον ανήκει !

Τα είπα … σας κρούω τον κώδωνα ότι σε μια Ελλάδα που βογκά προσωπικές βλέψεις και βολέματα μόνο κακό θα κάνουν…μην λοιπόν σκεφθείτε ρε έχουμε 175 μαγαζιά είμαστε δύναμη …παπαρια είστε αν δεν δεχθείτε το σφάλμα σας …μισθοφόροι θα είστε αν δεν δεχθείτε το σφάλμα σας …. προδότες θα είστε αν συνεχίζετε να διαχωρίζετε το αφυπνιστικο κίνημα !


Αυτά και ο καθενός με την συνείδηση του



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου