Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 18, 2017

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Κρητικού επιχειρηματία



Αποκλείστηκε, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ως αιτία θανάτου του άτυχου Κυριάκου Μετζιδάκη, που βρέθηκε την Παρασκευή από δύτες μέσα στο αυτοκίνητο του στο λιμάνι της Σούδας.




Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άτυχος επιχειρηματίας δε φέρει κακώσεις ή κατάγματα στο σώμα του από κάποιο αντικείμενο ή όπλο, που να δικαιολογούν την εγκληματική ενέργεια.


Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα όλων των ιστολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων, τα οποία σε συνδυασμό με τα μέχρι τώρα ευρήματα, θα δώσουν και τις τελικές απαντήσεις σχετικά με τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του Κυριάκου Μετζιδάκη.

Οι έρευνες στο λιμάνι

Το πρωί της Παρασκευής, όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, εντοπίστηκε η σορός του 61χρονου Κυριάκου Μετζιδάκη από δύτες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του με το οποίο είχε εξαφανιστεί στο λιμάνι της Σούδας σε βάθος 10 μέτρων.

Συγκεκριμένα, η σορός εντοπίστηκε, στο πλαίσιο διενέργειας προανάκρισης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από ιδιώτες δύτες με την παρουσία στελεχών της Λιμενικής Αρχής Χανίων.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε όλη τη λιμενική ζώνη αλλά και στην προβλήτα όπου δένει το επιβατηγό πλοίο που εκτελεί τη γραμμή Χανιά-Πειραιάς όπου και βρέθηκε το αυτοκίνητο σε απόσταση περίπου 4 μέτρων.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι έφτασε στο λιμάνι και ο γερανός για την ανέλκυση του οχήματος που η επιχείρηση αυτή ολοκληρώθηκε λίγη ώρα μετά.

Από την πρώτη στιγμή στο χώρο των ερευνών βρέθηκε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης προκειμένου να κάνει μια πρώτη αυτοψία.

Παράλληλα βρέθηκαν και οι συγγενείς του αδικοχαμένου εισοδηματία όπου ήταν αρκετά φορτισμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost η σορός του 61χρονου εισοδηματία βρέθηκε στη θέση του οδηγού.



Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου