Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 17, 2017

Γυμνός άνδρας κρύβεται έξω από το παράθυρο της άπιστης συζύγου - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ασύλληπτο περιστατικό συνέβη, πιθανότατα στη Γαλλία, όταν οι πολίτες είδαν έναν γυμνό άνδρα, στο περβάζι, έξω από το παράθυρο ενός διαμερίσματος, να προσπαθεί να μην γίνει αντιληπτός, πιθανόν από τον σύζυγο της ερωμένης του, ο οποίος έφτασε στο σπίτι.




Ένας γείτονας, ο οποίος έβγαλε βίντεο αυτή την αλλόκοτη στιγμή, διευκρινίζει πως αν και οι συνθήκες του περιστατικού είναι ανακριβείς, φαίνεται ο άνδρας να βρίσκεται στο περβάζι κάποιου… συζύγου.


Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο facebook, με την λεζάντα «Αλλά πού ζω;». Ενώ έγραψε: «Ρισκάρεις την ζωή σου για την σύζυγο κάποιου;»

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο πραγματικός λόγος που ο άνδρας βρέθηκε γυμνός στο συγκεκριμένο σημείο.

Το βίντεο, έχει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές στο facebook, με τους χρήστες να συμφωνούν με τη λογική του ανθρώπου που το ανήρτησε.

Τα σχόλια είναι ποικίλα με πολλούς να υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν αποδεικνύει μοιχεία κάποιας γυναίκας προς τον σύζυγό της, αλλά μπορεί να δείχνει έναν έφηβο που κρύβεται στο σπίτι της φίλης του, καθώς εισέβαλαν ξαφνικά οι γονείς της.

Ένας ακόμη σχολίασε: «Ο σύζυγος βλέπει το βίντεο, γελάει για 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια συνειδητοποιεί ότι βλέπει το παράθυρο του δικού του σπιτιού!»

Δείτε το βίντεο:


Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου