Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 20, 2017

Ήρθε η ώρα και είναι τώρα και ας μην μας αποπροσανατολίζουν με δήθεν εχθρούς και ενοχές... Είμαστε η κυρίαρχη συνταγματικά δύναμη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Μετά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε η ώρα να ψάχνουμε και τους υποστηρικτές του Σώρρα... και επειδή τα γραπτά μένουν (scripta manent) και μας χαρακτηρίζουν σε ότι μας αφορά οι σχετικές αναρτήσεις μας είναι εδώ: http://tinyurl.com/jwczbyz
Το σύστημα παράγει ή και ανέχεται να χρησιμοποιεί του λεγόμενους "Χρήσιμους Ηλίθιους" http://tinyurl.com/lsh4wkl και μετά τους "εκτελεί" στα δικαστήρια.

Άρα, ας ανασκουμπωθούμε και ας επανεξετάσουμε και τις δικές μας ένοχες ανοχές και ας αναρωτηθούμε για το πότε θα ξεσηκωθούμε από τη σιγουριά του σαλονιού και απόλαυσης του φραπέ και ας συναντηθούμε στους δρόμους και στις πλατείες.

Υπάρχει Ελπίδα, αρκεί να την πιστέψεις και να συστρατευτείς με εκείνες τις δυνάμεις ως μονάδα και όχι σε πολυκερματισμένες ολιγομελείς μονάδες ως αρχηγός. Από προέδρους και εκκολαπτόμενους αρχηγούς - βολευτές και την μνήμη και γνωρίζουμε ονόματα και "μανιφέστα"

Ήρθε η ώρα και είναι τώρα και ας μην μας αποπροσανατολίζουν με δήθεν εχθρούς και ενοχές.

Είμαστε η κυρίαρχη συνταγματικά δύναμη - όλοι μαζί - του άρθρου 120, αρκεί να το πιστέψουμε και να αγωνιστούμε ανιδιοτελώς για να το τιμήσουμε.

Τους αρχηγούς θα τους βρούμε μετά. Φθάνει η αναβλητικότητα και η προσμονή του πολιτικού Μεσσία.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε, γιατί τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα έρχονται με νέα ΦΕΚ και θα είναι τελειωτικά για όλους μας.

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου