Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Αυτή είναι η καλύτερη σεξουαλική στάση αν υποφέρεις από πόνο στη μέση σου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αν ο πόνος στη μέση σου σε έχει κάνει να αποφεύγεις το σεξ, τότε διάβασε παρακάτω για να επιστρέψεις στο παιχνίδι
δυναμικά! Όταν σε πονάει η μέση σου το σεξ μπορεί να είναι περισσότερο επώδυνο παρά απολαυστικό. Όπως ανακάλυψε όμως μια πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Waterloo, υπάρχουν ορισμένες συγκεκριμένες σεξουαλικές στάσεις που ενδείκνυνται περισσότερο για αυτή την περίπτωση.

Η έρευνα ανακάλυψε πως οι άντρες που υπέφεραν από πόνο στη μέση τους, ήταν προτιμότερο να κάνουν τη στάση στα τέσσερα για να ελαχιστοποιήσουν τον πόνο όπου οι γυναίκες στήριζαν το βάρος τους στους αγκώνες.
Η συγκεκριμένη σεξουαλική στάση όπως αποδείχτηκε ήταν η ιδανικότερη γιατί έχει περιορισμό κινήσεων. Όταν η γυναίκα βρίσκεται στους αγκώνες της , η σπονδυλική σου στήλη βρίσκεται σε μια πιο ουδέτερη στάση με ελάχιστη μπροστινή κίνηση, συμβουλεύει ο επικεφαλής της έρευνας Dr. Stuart McGill. Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού η κίνηση της σπονδυλικής στήλης μπορεί να προκαλέσει πόνο.

Η δεύτερη καλύτερη σεξουαλική στάση είναι το κλασικό ιεραποστολικό, όπου ο άντρας στηρίζει το βάρος του στα χέρια του και η γυναίκα τεντώνει τα πόδια της. Αν βαριέσαι το ιεραποστολικό, υπάρχουν διάφορες παραλλαγές της στάσης στα τέσσερα, όπου η γυναίκα στηρίζει το βάρος του σώματος της με τα χέρια της και όχι με τους αγκώνες της ως μια ακόμη τεχνική ιδανική για να μην πονάει η μέση σου.
Ωστόσο, δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο η κλασική στα τέσσερα διότι ο τρόπος της διείσδυσης διαφοροποιείται ελάχιστα και απαιτεί λιγότερη κίνηση της σπονδυλικής στήλης.

Η στάση κουτάλι είναι η χειρότερη για τον πόνο της μέσης σου, επειδή επιβαρύνει την σπονδυλική σου, πιθανότατα επειδή είναι δυσκολότερο να κινήσεις τους γοφούς σου. Ωστόσο αν υποφέρεις από κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη μέση σου καλό θα ήταν να περιορίσεις το σεξ για ένα διάστημα μέχρι να ηρεμήσει ο πόνος.


manslife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου