Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Βίντεο: Μεθυσμένος άνδρας πέφτει σε πισίνα με καρχαρίεςΕίναι γνωστό πως, όταν πίνει κανείς πάρα πολύ, μπορεί να του συμβούν πολλά και δυσάρεστα: Από το να αρχίσει να λέει πράγματα που θα μετανιώσει μετά μέχρι να μπλέξει σε καυγάδες, να πάθει δηλητηρίαση με αλκοόλ μέχρι να τυφλωθεί (σε περίπτωση που μιλάμε για νοθευμένα ποτά), να εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα και πολλά πολλά άλλα- ακόμα και κάποια όπου δεν πάει εύκολα το μυαλό, όπως το να πέσει σε μια πισίνα με καρχαρίες!

Το συγκεκριμένο περιστατικό κατεγράφη σε βίντεο το οποίο κοινοποιήθηκε στο Instagram (TotalFratMove). Σίγουρα δεν πρόκειται για ακριβώς για μεγάλους λευκούς καρχαρίες, ούτε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πέρα από κάθε αμφιβολία πως είναι αυθεντικό, αλλά όπως και να έχει, μιλάμε για έναν άνδρα ο οποίος πέφτει (πηδάει; ) μέσα σε μια πισίνα με...αρκούντως «καρχαριοειδή» ψάρια (τα οποία δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς και γιατί ακριβώς βρέθηκαν εκεί και ποιανού ιδέα ήταν εξαρχής)!Το περιστατικό, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Maxim, έλαβε χώρα στο θέρετρο Atlantis Paradise Island στις Μπαχάμες. Ο απρόσεκτος νεαρός βεβαίως καταλαβαίνει γρήγορα πως έκανε μεγάλη ανοησία και βγαίνει εσπευσμένα από το νερό, καθώς οι φίλοι του φωνάζουν απέξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου