Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Βίντεο: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος στον κόσμο σου «κόβει» το αίμα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Υπάρχει η διαβόητη Ruta de la Muerte στη Βολιβία, υπάρχει ακόμα κι ένας δρόμος στη βόρεια Αιτωλοακαρνανία που έχει περιληφθεί στους πιο επικίνδυνους του κόσμου. Αυτός εδώ όμως σου κόβει το αίμα
Αποτέλεσμα εικόνας για Cliffhanger Jammu, Kashmir και Himachal.
Οι Ινδοί φίλοι μας ξεκίνησαν Νοέμβρη μήνα για να διασχίσουν τα Ιμαλάια στις επαρχίες Jammu, Kashmir και Himachal. Μια διαδρομή που περιλαμβάνει και τα 234 km της θρυλικής Cliffhanger (κρέμασμα στον γκρεμό) από το Killar στο Kishtwar. Όπου ο θεόστενος δρόμος κυριολεκτικά κρέμεται πάνω από το χάος.
Αποτέλεσμα εικόνας για Cliffhanger Jammu, Kashmir και Himachal.
Γενικά, όλη η διαδρομή είναι τόσο στενή που χρειάζονται ειδικές μανούβρες για να διασταυρωθείς με τα λεωφορεία και φορτηγά που κυκλοφορούν στην περιοχή. Οι πρωταγωνιστές μας λένε ότι ένα κομμάτι ήταν τόσο στενό, που δεν χωρούσαν να περάσουν μεγάλα οχήματα, αλλά και τόσο ανώμαλο που δεν μπορούσαν να το περάσουν μικρά αυτοκίνητα. Για 30 km χρειάστηκαν 4 ώρες.
Σχετική εικόνα
Και δεν έφτανε ο δύσκολος δρόμος, ήταν και οι καιρικές συνθήκες που δυσκόλευαν το ταξίδι. Λογικό, αν σκεφτούμε την εποχή του χρόνου και το ότι η διαδρομή περνούσε από 3.400 m υψόμετρο. Πέρα από τη βροχή, την ομίχλη και τις κατολισθήσεις, άρχισε και να χιονίζει προς το τέλος του ταξιδιού από τη Shimla στην κοιλάδα Pangi της βόρειας Ινδίας. Ένα ταξίδι 1.350 km που διήρκεσε πέντε μέρες, όπως θα δείτε.

Και μη φαντάζεστε ότι οι ταξιδιώτες του καναλιού Himalayan Roads οδηγούσαν κάποιο ειδικά φτιαγμένο τζιπ. Με ένα απλό Dacia Duster έκαναν τη διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου