Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 24, 2017

Μεθυσμένοι εργάτες της BMW κάνουν €1 εκατ. ζημιά στην παραγωγή

Μεθυσμένοι εργάτες της BMW κάνουν €1 εκατ. ζημιά στην παραγωγήRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Έπεσαν αναίσθητοι και η γραμμή παραγωγής στο Μόναχο σταμάτησε για σχεδόν μία ώρα.

Η είδηση, που δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα Bild, επιβεβαιώθηκε από την BMW.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δύο εργάτες κατανάλωσαν «μεγάλες ποσότητες αλκοόλ» και κάπνισαν συνθετική μαριχουάνα στα αποδυτήριά τους. Λίγο αργότερα, περίπου στις 10:40 της νυχτερινής βάρδιας, έπεσαν αναίσθητοι και οι συνάδελφοί τους αναγκάστηκαν να καλέσουν ασθενοφόρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει η γραμμή παραγωγής για πάνω από 40 λεπτά.

Ο ένας από τους εργάτες, που και οι δύο είναι Πολωνοί, βρέθηκε με υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του και μεταφέρθηκε σε κλινική για περαιτέρω θεραπεία. Απολύθηκε, ενώ ο άλλος εργάτης μετατέθηκε σε άλλο πόστο.

Εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι το συμβάν, που έγινε τις πρώτες μέρες του Μαρτίου, είχε ως αποτέλεσμα μια ζημιά «πενταψήφιου επιπέδου», χωρίς να αποκαλύψει το ακριβές ποσό. Επικαλούμενη ανώνυμη πηγή, η Bild έγραψε ότι η οικονομική ζημιά στην εταιρεία έφτασε τις 980.000 ευρώ.

Παρόμοια επεισόδια είχαν συμβεί το 2010 και το 2011 στα εργοστάσια της Chrysler στο Trenton και το Jefferson του Detroit. Η εταιρεία είχε προχωρήσει σε απολύσεις.πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου