Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Oμολογία ΣΚΑΙ για το Survivor: «Τρώνε καλά οι παίκτες πριν από κάθε αγώνα»! (βίντεο)Ως επιβεβαίωση του «Πόσο αληθινό είναι το Survivor; – Πώς παχαίνουν οι παίκτες και πώς οι γυναίκες είναι σαν να βγήκαν από… το κομμωτήριο!» στο οποίο διατυπώθηκαν κάποιες εύλογες ερωτήσεις από περιστατικά που έχει καταγράψει η κάμερα του τηλεοπτικού παιχνιδιού «επιβίωσης» ήλθαν σήμερα το πρωί οι δηλώσεις της διευθύντριας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, όπου είπε ξεκάθαρα ότι οι παίκτες τρώνε καλά πριν κάθε αγώνα!


Αναλυτικά το πρωί της Παρασκευής η κ. Μαραγκουδάκη μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το Survivor και όταν ρωτήθηκε για το αν οι παίκτες του Survivor τρώνε κάτι άλλο εκτός από αυτά που βλέπουμε στην οθόνη μας, έκανε μια αποκάλυψη:

«Τα παιδιά τρώνε καλά, δηλαδή, τρώνε φρούτα και φυσικούς χυμούς πριν από κάθε αγώνα», εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου