Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Δείτε πώς να μεταμορφώσετε με εκπληκτικό τρόπο τις φωτογραφίες σας μέσα σε 5 λεπτά (Video)Η αποτυχία πολλών φωτογραφιών οφείλεται στο γεγονός πως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν τον κόπο να ασχοληθούν με την επεξεργασία τους. Όπως δείχνει όμως αυτό το tutorial, δεν χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε μια εικόνα… Μόνο 5 λεπτά αρκούν!
Δημιουργός του συγκεκριμένου tutorial είναι ο επαγγελματίας φωτογράφος YuriFineart, ο όποιος αποδεικνύει πως χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να κάνεις όλη τη διαφορά σε μια ανεπεξέργαστη φωτογραφία.

Ο Yuri εξηγεί πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το split toning, το saturation, καθώς και τα graduated και τα radial filters. Πηγαίνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, δείχνει τους τρόπους με τους οποίους πιο έμπειροι φωτογράφοι επεξεργάζονται τη δουλειά τους, οπότε ακόμα και αν δεν είστε αρχάριος το συγκεκριμένο βίντεο θα σας ωφελήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου