Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 22, 2017

Συνελήφθη παντρεμένος που απέφυγε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο την «παράνομη» σύντροφό του



Ο έρωτας μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, ειδικά αν είσαι παντρεμένος με παιδί και διατηρείς παράλληλα παράνομο
δεσμό μέσω Διαδικτύου με μία κοπέλα που θέλει να πάτε διακοπές.

H αστυνομία στη νότια πόλη Hyderabad της Ινδίας συνέλαβε τον 32χρονο Motaparthi Vamshi Krishna την Πέμπτη, καθώς κατηγορείται ότι έκανε φάρσα στέλνοντας mail στην αστυνομία, με το οποίο προειδοποιούσε τις αρχές για επικείμενο χτύπημα αεροπειρατείας.

Σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας της Hyderabad, στο mail, το οποίο εστάλη, στην αστυνομία της Βομβάης το Σάββατο, ο Krishna ισχυριζόταν ότι μία γυναίκα που εκτελούσε τις εντολές 6 ανδρών, σχεδίαζε αεροπειρατεία σε αεροπλάνα στις πόλεις Χαϊντεραμπάντ, Τσενάι και Βομβάη.

Η αστυνομία της Βομβάης ειδοποίησε τις υπηρεσίες ασφαλείας, με αποτέλεσμα την ενίσχυση των μετρώ ασφαλείας στους σχετικούς αερολιμένες.

Ερευνητές εντόπισαν τη διεύθυνση IP (σ.σ από την οποία εστάλη το mail) σε ένα ίντερνετ καφέ, που ονομάζεται «E Netzone» και βρίσκεται στην Hyderabad. Από εκείνη τη στιγμή ήταν σε θέση να εξετάσουν 8 υπόπτους.

Κοιτάζοντας εξονυχιστικά τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, η αστυνομία «έφτασε» στον Krishna.


Σύντροφος - μπελάς

Η αστυνομία ζήτησε στον να ομολογήσει κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Τους είπε ότι διατηρούσε κρυφή διαδικτυακή σχέση με μία κοπέλα από την Τσεννάι, η οποία ήθελε να προχωρήσει η σχέση τους και να πάνε οι δυο τους ένα ταξίδι στη Βομβάη.

Το πρόβλημα ήταν ότι εκείνος δεν είχε αρκετά χρήματα και παρόλο που το ανέφερε αυτό στην «παράνομη» σύντροφό του εκείνη επέμενε ότι ήθελε να πάει διακοπές.

Αφού λοιπόν πρώτα της έστειλε το εισιτήριο, στη συνέχεια έφτιαξε μία ψεύτικη ηλεκτρονική διεύθυνση και έστειλε το mail στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου