Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 18, 2017

Το πρωί πεζοναύτης, το βράδυ πορνοστάρ



Ο επικεφαλής τμήματος των πεζοναυτών έπεσε έξω οικονομικά και αποφάσισε να στραφεί στις ταινίες πορνό, με παρτενέρ την έμπειρη στο επάγγελμα αυτό, σύζυγό του


Υπό έρευνα από τις στρατιωτικές αρχές είναι ένας διακεκριμένος πεζοναύτης των ΗΠΑ, αφού όπως προέκυψε, έπαιζε παράλληλα και σε ταινίες πορνό, έχοντας αρκετές συμμετοχές με παρτενέρ την πορνοστάρ σύζυγό του αλλά και άλλες γυναίκες.


Αποτέλεσμα εικόνας για Jay Voom


Ο Joseph John Schmidt III γνωστός και ως Jay Voom, είναι επικεφαλής τμήματος των πεζοναυτών του πολεμικού ναυτικού, με 23χρονη λαμπρή σταδιοδρομία στο σώμα. Μεγάλη καριέρα όμως, όπως φαίνεται, έχει και στη βιομηχανία του πορνό, καθώς έχει εμφανιστεί σε 29 ταινίες αυτού του είδους δίπλα στην σύζυγό του Jewels Jade.
Αποτέλεσμα εικόνας για Jewels Jade
Ο λόγος που τον οδήγησε στις ταινίες πορνό φέρεται να είναι τα υπέρογκα χρέη που είχε το ζευγάρι και τα οποία δημιουργήθηκαν μετά το άνοιγμα δικής τους εταιρίας real estate.
Αποτέλεσμα εικόνας για Jay Voom
"Βοηθάει την οικογένειά μας. Μας απάλλαξε από πολλά οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζαμε", δήλωσε η σύζυγός του στη Huffington Post και συνέχισε: "Ποτέ δεν κάναμε σκηνές που παρέπεμπαν σε πεζοναύτες και ποτέ δεν φόρεσε στολή. Ειλικρινά, κανείς δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί γιατί είναι μια νόμιμη δουλειά και πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν πορνό".

"Έχουμε ξεκινήσει επίσημη έρευνα σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς. Υπάρχουν πολύ σαφείς κανόνες που διέπουν την εκτός του ναυτικού, εργασία καθώς και απαγορεύσεις σχετικά με συμπεριφορές που αμαυρώνουν την υπηρεσία", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των πεζοναυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου