Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 19, 2017

Εθεάθησαν ΑΤΙΑ πάνω από πυρηνικές εγκαταστάσεις; Τί υποστηρίζουν πρώην αξιωματικοί των ΗΠΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αμερικανοί υπάλληλοι της Πολεμικής Αεροπορίας, συγκεντρώθηκαν, και συζήτησαν το θέμα των ΑΤΙΑ, που πιστεύεται ότι
παρακολουθούν -εδώ και δεκαετίες- τις πυρηνικές εγκαταστάσεις όπλων.


Όπως τονίζει ερευνητής των ΑΤΙΑ, τα εξωγήινα όντα ενδιαφέρονται για τα πυρηνικά όπλα στον κόσμο και μπορεί να θέλουν να στείλουν στους ανθρώπους ένα μήνυμα.

Σε συνέντευξη Τύπου στο National Press Club, οι πρώην αξιωματικοί, έχουν προσωπικά συντάξει εκθέσεις, για ΑΤΙΑ, που πλανώνται πάνω από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις όπλων στη δεκαετία του 1960, ’70 και ’80.

Τρία από τα πρώην στελέχη Air Force είδαν με τα μάτια τους τα ΑΤΙΑ να βρίσκονται πάνω από την αεροπορική βάση του Malmstrom, στη Μοντάνα το 1967, απενεργοποιώντας, προσωρινά, ορισμένους από τους πυρηνικούς πυραύλους.

Μεγάλο μέρος των αποκαλύψεων τους, έχουν εμφανιστεί σε βιβλία, περιοδικά και ιστοσελίδες και, όπως τονίζουν, «ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, το συγκεκριμένο γεγονός«.

«Πιστεύω ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα ενός άλλου κόσμου, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο έχουν συμφέρον στους πυρηνικούς εξοπλισμούς, που άρχισαν στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου», ανέφερε ένας από τους αξιωματικούς.

«Στέλνουμε ένα μήνυμα τόσο Ουάσιγκτον, όσο και τη Μόσχα ότι παίζουμε με τη φωτιά- η κατοχή και η απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων δυνητικά απειλεί την ανθρώπινη φυλή και την ακεραιότητα του πλανητικού περιβάλλοντος», πρόσθεσε και κατέληξε, λέγοντας:

«Όλα αυτά δεν είναι στη φαντασία μας. Είναι πραγματικότητα«.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου