Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 20, 2017

Γερμανία: Χάος στους δρόμους από την επέλαση του χιονιά … εν μέσω του Απρίλη

Παγετός στους δρόμους της Βαυαρίας, καραμπόλες στη Βεστφαλία, χαλάζι στο Mecklenburg! Το απόλυτο χάος προκλήθηκε στους δρόμους πολλών περιοχών της Γερμανίας λόγω της «ανοιξιάτικης» επέλασης του χιονιά.

Το χιόνι και ο παγετός, που προκλήθηκε από τις χαμηλές θερμοκρασίες, κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στους δρόμους της Γερμανίας: Στη Βαυαρία, οι οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν πολύ στον αυτοκινητόδρομο Α9 στο Oberfranken, όπου πολλά φορτηγά δίπλωσαν προκαλώντας έτσι μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Η δυνατή βροχή και η μεγάλη κίνηση στους δρόμους το βράδυ της Δευτέρας οδήγησαν σε συνολικά έξι ατυχήματα στους αυτοκινητοδρόμους της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Στις καραμπόλες τραυματίστηκαν – σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας – σοβαρά εννέα άτομα και άλλα πέντε ελαφρά.

Μεταξύ άλλων, ένα λεωφορείο με 58 νέους αθλητές, έπεσε πάνω σε μια ουρά αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να συγκρουστούν αρκετά από αυτά μεταξύ τους.
Στο Mecklenburg-Vorpommern περισσότερα οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους τη Δευτέρα του Πάσχα, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων και της έντονης χαλαζόπτωσης που επικράτησαν στην περιοχή. Η αστυνομία έκανε αναφορά για τέσσερις βαριά και τέσσερις ελαφρά τραυματισμένους από τα ατυχήματα που προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλότερα υψόμετρα καθώς και στις πεδινές περιοχές της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει στους -5 βαθμούς, προκαλώντας παγετό στους δρόμους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου